Kampanje
Nikon Nikkor Z 70-180mm f/2,8
Nikon Nikkor Z 70-180mm f/2,8
Nikon Nikkor Z 70-180mm f/2,8
Artikkelnummer: 1060189

Nikon Nikkor Z 70-180mm f/2,8

Allsidig telezoomobjektiv for utrolig skarpe nærbilder

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Stor, fast blender på f/2,8
 • Utrolig skarpe nærbilder
 • Minste fokusavstand på 27 cm
15 240 NOK16 445 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikkor Z 70-180mm f/2,8 er overraskende lett og fleksibel, noe som passer entusiaster som liker å fotografere mange forskjellige typer motiver. Nikkor Z 70-180 mm f/2,8 er et allsidig telezoomobjektiv som gir fantastiske bilder både nært og fjernt. Den store, faste blenderåpningen på f/2,8 er flott for fotografering av portretter, livsstil, sport, natur, landskap, bylandskap, hendelser og mer, selv i dårlig lys.

Fordeler

 • Stor, fast blenderåpning på f/2,8
 • Utrolig skarpe nærbilder
 • Minste fokusavstand på 27 cm
 • Rask og lydløs autofokus
 • Kompakt og lett: veier kun 795 g

Minste fokusavstand på 27 cm

Den korte minste fokusavstanden gir skarpe nærbilder, og bilder i makrostil kan oppnås ved å koble til Z-TELEKONVERTER TC-2.0x, som dobler bildeskalaen til objektivet til nesten naturlig størrelse med 0,96x forstørrelse.

Kompakt og værbestandig

Fordi objektivet veier så lite og har pålitelig værbeskyttelse, er det veldig enkelt å ta med seg overalt. NIKKOR Z 70-180 mm f/2,8 veier bare omtrent 795 g og er bare 151 mm lang, noe som gjør den veldig kompakt. Hvis du ønsker å utvide dine kreative muligheter uten å måtte betale for et profesjonelt objektiv, vil dette objektivet bringe deg både nærmere motivene og det perfekte bildet.

Stor, fast blenderåpning på f/2,8

Nikkor Z 70-180 mm f/2,8 er utstyrt med en stor fast blenderåpning på f/2,8 for jevn eksponering over hele zoomområdet. Ta klare, skarpe bilder i lite lys ved lavere ISO-er, bruk langsommere lukkerhastigheter for å fryse bevegelser, og fremhev portretter med myk bokeh.

Video med filmfølelse

Nikkor Z 70-180 mm f/2,8 har stillegående fokusering og demping av vinglete fokusering. Film komfortabelt på avstand eller vær kreativ med nærbilder og forskjellige komposisjoner.

Leveres med

 • Nikkor Z 70-180mm f/2,8
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • Solblender
 • Veske
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK