Stativfeste RT-1

Nikon Stativfeste RT-1

1001214
2 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Det lille ekstra RT-1 stativfeste er et solid metallfeste designet spesielt for Nikon 70-200mm F4 G Ved å bruke RT-1 får man bedre balanse på kameraet, noe som gir litt mindre vibrasjoner fra vind og stativ. Man får også mulighet til å raskt vri kameraet mellom liggende og stående format, og hengseldesignet gjør at stativfestet kan tas av uten å koble objektivet fra kameraet
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.