WU-1a Trådløs Mobiladapter

Nikon WU-1a Trådløs Mobiladapter

321757
869 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Nettverksadapter med USB-plugg som brukes for å opprette trådløs nettverkstilkobling mellom Nikon speilreflekskameraer og en smart mobiltelefon Passer til D3200/ D5200/ D7100 (P330/ P520) Den trådløse mobiladapteren WU-1b er en USB-plugg som lar deg opprette trådløs forbindelse mellom visse digitalkameraer fra Nikon og en smartenhet* som kjører på Android™ eller iOS. Du kan bruke adapteren til å overføre bilder direkte til en smarttelefon eller et nettbrett, eller til å fjernstyre kameraet via smartenheten din**. Uansett hvor du er, kan du overføre bilder uten problemer: du behøver ikke å koble adapteren til et eksternt Wi-Fi-punkt, og enheten får strøm fra kameraet. Enten du vil sende bilder til smartenheten din for å dele dem, eller overføre bilder for å frigjøre plass på minnekortet, er alt helt enkelt. Med adapteren kan du også fjernstyre kameraet**. Dette er et nyttig tilbehør å ha hvis du vil ta selvportrett eller se motivet på en større nettbrettskjerm før du tar bildet. *Kompatibel med smartenheter som bruker iOS og Android. Denne funksjonen krever at man bruker en dedikert app som kan lastes ned gratis fra Google Play™ og iTunes Store®. Android, Google, Google Play, YouTube og andre varemerker er varemerker tilhørende Google Inc ** Hvis du kobler WU-1a trådløs mobiladapter (ekstrautstyr) til kameraet, kan kameraet fjernstyres med en trådløs smartenhet*. Du kan utløse lukkeren, velge fokuspunkt, og fotografere med innstillingen Tid
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.