Spar 1 200 kr
Reduserte priser
Artikkelnummer: 1046066

Nikon Z50 Body

Kompakt og kraftig søsken til Z6 og Z7

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Mer kompakt, men fortsatt ergonomisk kamerahus
 • Seriebildeopptak med opptil 11 bilder per sekund
 • 20,9 megapiksler APS-C-sensor
9 985 NOK11 185 NOK

Reduserte priser

Akkurat nå har vi reduserte priser på flere utvalgte produkter fra Nikon! For å se produktene som inngår i kampanjen, klikk på «les mer». Kampanjeprisene varer frem til 22/7.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Det første man legger merke til er at kamerahuset er mindre enn Z6 og Z7, men det dype grepet opprettholder den gode ergonomien til tross for den mindre størrelsen. Sensoren er ikke stabilisert, er av den mindre APS-C-størrelsen og har en litt lavere oppløsning – som imidlertid betyr større individuelle piksler for å opprettholde lysfølsomheten.

Fordeler

 • Mer kompakt, men fortsatt ergonomisk kamerahus
 • 20,9 megapiksler APS-C-sensor
 • Overfør via Bluetooth og WiFi
 • Berøringsskjerm med 180° nedfellbar selfie-modus
 • Seriebildeopptak med opptil 11 bilder per sekund

Behold skarpheten. Uansett hva du fotograferer

Du kan enkelt ta bilder og 4K-filmer med perfekt fokus. Hybrid AF (autofokus)-systemet er raskt, nøyaktig og jevnt. AF-punkter på sensoren dekker omtrent 90 % av bildet, horisontalt og vertikalt, for utmerket skarphet fra kant til kant. Motivene kommer raskt i fokus, uansett om de er midt i bildet, mot kanten eller beveger seg.

Flotte portretter av mennesker og dyr

Nå kan du ta enda bedre portretter av mennesker, katter eller hunder. Øyefølende AF-låser fokuserer på folks øyne slik at du kan ta perfekte portretter. Dyrefølende AF fungerer på samme måte på hunder og katter. Og fokuset holdes skarpt selv om motivet beveger seg.

Det er enkelt å skape en kinofølelse med Nikon Z 50

Du kan ta opp 4K/UHD-filmer i 30p og ta sakte filmsekvenser i Full HD. Uten beskjæringsfaktor kan du dra nytte av hele bredden til kameraets store DX-formatsensor. Du kan også ta stillbilder mens du filmer og lage dramatiske timelapse-sekvenser med 4K-oppløsning direkte i kameraet.


Leveres med

 • Nikon Z50
 • Oppladbart batteri EN-EL25
 • lader MH-32
 • USB-kabel UC-E21, nakkestropp AN-DC20
 • kamerahusdeksel BF-N1
 • øyeskall DK-30
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen