Kampanje

Filter Natural Night 82 mm

NiSi Filter Natural Night 82 mm

1038996

Velg diameter

2 079 NOK2 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

20% RABATT PÅ NISI-FILTER

Nisi Filter Natural Night

Nisi Natural Light er et filter for nattfotografering, spesielt i bymiljø. Filteret reduserer uønskede bølgelengder fra lysforurensninger fra byens belysning, og gir deg et klarere bilde med mer korrekt fargegjengivning.

Fordeler:

  • Perfekt for natt- og astrofotografering
  • Reduserer bølgelengdene fra lysforurensninger
  • Coating mot vann og olje
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.