Kampanje

ND-filter ND3200 IR Pro Nano 82mm (15 trinn)

NiSi ND-filter ND3200 IR Pro Nano 82mm (15 trinn)

1041942

Velg diameter

1 759 NOK2 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

20% RABATT PÅ NISI-FILTER

Bestillingsvare

Nisi Neutral Density filter

Neutral Density eller gråfilter reduserer lysinnslippet til kameraet. Dette gjør at du kan bruke lenger lukkertider eller mindre dybdeskarphet ved sterkt lys enn det som ellers ville være mulig uten et ND-filter.

[TEXT1020535591]

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.