10.03.2021

Benro oppdaterer storselgerne KH25 og KH26

Benro har gitt ut nye, oppdaterte versjoner av sine bestselgende videostativer gjennom tidene – la oss introdusere Benro KH25P og KH26P! Benro KH-serien har alltid vært populær og har gitt tusenvis av brukere stabile stativer som varer lenge, til svært attraktive priser. Benro KH25P og KH26P er allerede på lager, bestill stativet ditt nå!


Benro news.jpg

Stabile stativer med væskedempede videohoder

Benro KH-serien består av KH25P og KH26P, som begge er solide og lette. Perfekt for deg som filmer. Fordelene med de nye stativene er at du kan justere motstanden til videohodet når du panorerer, og at de er høyere enn sine forgjengere. Benro KH25P er 156,5 centimeter høy, mens KH26P imponerer ved å være hele 184,5 centimeter høy når den er helt utvidet.

Begge KH-stativene gir deg en robust stativbase som kombineres med et veldig jevnt og fleksibelt videohode med væskedemping. Videohodet sørger for at kameraet er trygt montert og at du får jevne og presise bevegelser i videoene dine. Begynn å produsere video og film med Benro KH-stativer – en av våre bestselgende stativserier!

Begge stativene har det samme væskedempede videohodet som passer perfekt enten du bruker kikkert, videokamera eller systemkamera. Videohodet kan håndtere en last på opptil fem kilo, noe som er mer enn nok for de aller fleste kameraer.

Hva er forskjellene mellom KH25P og KH26P

Høyde og lengde

  • KH25P: 75-156,5 cm i arbeidshøyde og 79 cm sammenslått
  • KH26P: 87,5-184,5 cm i arbeidshøyde og 91 cm sammenflått

Vekt og belastning

  • KH25P: Veier 3 kg og kan håndtere 5 kg belastning
  • KH26P: Veier 4 kg og kan håndtere 5 kg belastning

Vil du montere enda tyngre utstyr? Sjekk ut Benro BV-serien!

Benro BV-serien gir deg stativer som er enda mer stabile og som kan håndtere belastninger på opptil ti kilo. Det gir deg muligheten til å bruke tyngre utstyr.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.