16.01.2020

Bli kjent med vårt personale!

Hvem på kundesenteret er det som svarer på dine ordrespørsmål? Hvem pakker ordrene dine, og sørger for at de kommer frem i tide? Hvem er våre uteselgere? Hvem kjøper inn produktene i sortimentet vårt? Vi er nesten 150 medarbeidere som driver Scandinavian Photo fremover, og alle har en nøkkelrolle i bedriften. Bli kjent med oss som jobber på Scandinavian Photo, og se vår kompetanse innen kreativ skapelse. Anennhver uke vil vi presentere en av våre stjerner her, og vise hvilken rolle personen har hos oss. Følg med!


Medarbeiderne jobber i våre fire butikker i  OsloStockholm, Mölndal eller Malmö

Bli inspirert av oss – Scandinavian Photo People. Vil du bli med på laget? Følg med på våre ledige stillinger  på vår rekrutteringsside!

#SPPEOPLE 

Les mer om våre medarbeidere her

 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.