16.09.2020

Canon presenterer nytt cinekamera – følg med på Canon Vision den 24. september!

Canon kunngjør at de vil slippe et nytt cinekamera på deres virtuelle plattform Canon Vision den 24. Kameraet er laget for og passer for tv-produksjon, filmfotografer, dokumentarfotografer og indiefilmskapere. Under Canon Vision vil du kunne ta del i og oppdage Canons komplette utvalg av profesjonelle videoprodukter og løsninger og få innsikt i teknologien bak, fra Canons produktspesialister.


200916-canon-vision-1200x400.jpg

Canon Vision pågår den 24. og 25. september
og inkluderer seks livepresentasjoner med videoeksperter og fotografer som vil holde samtaler om bransjen som helhet, men også fordype seg i videojournalistikk og etterproduksjon. Du som besøkende kan stille ekspertene spørsmål når du deltar i den digitale messen.

Så langt vet vi ikke mye om det nye cinekameraet annet enn at det er en del av Canons Cinema Line. Så snart vi får mer informasjon, publiserer vi dette på nyhetssiden vår. Så hold et øye med denne!

Du finner mer informasjon om Canon Vision på https://www.canon.no/pro/events/canon-vision

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.