25.02.2020

Elinchrom ELC 125/500 – nyere, freshere og lette å bruke

Elinchrom ELC er to helt nye blitser fra Elinchrom. Disse blitsene blir et fint tilskudd i deres brede sortiment av blitser og lysformere. Det finnes mye som er blitt forbedret på disse nye blitsene, både design og funksjon. Blitsene har nye egenskaper og funksjoner som automatisk lysmåling (TTL), High Speed Sync og LED-innstillingslys som hjelper deg som fotograf.


Nye blitser fra Elinchrom

Begge kompaktaggregatene ELC 125 og ELC 500 har fått et slankere design med solide håndtag, og en ny, fin funksjon: logoen på blitsen bytter farge avhengig av hvilken kanal du benytter deg av. Dette er anvendelig f.eks. når du har blitsen montert oppe i taket, eller om du ønsker et raskt overblikk over hvilken kanal hver respektive blits har. ELC 125 og ELC 500 er to nye aggregater i ELC-familien, noe som innebærer at de ikke erstatter ELC 500 Pro HD eller ELC 1000 Pro HD, men heller komplementerer de for deg som ønsker litt slankere blitser med TTL, HSS og LED-innstillingslys. 

Skap nye muligheter med nye pakker med lysformere

Det er ikke bare nye blitser som lanseres, men også flere pakker med lysformere, alt for å letteregjøre valget ditt når du kjøper blitser. Det slippes fire ulike pakkeløsninger for deg som trenger lysformere til å begynne med. Fordelen er at de selges separat, noe som gjør at du kan bruke de uansett hvilken Elinchromblits du vil ha eller kanskje alt eier.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.