02.09.2020

MKE 200 - ny kameramontert mikrofon fra Sennheiser

Sennheiser utvider sitt utvalg av kameramonterte mikrofoner med MKE 200 - en shotgunmikrofon i en ny, kompakt design. Med sin superkardioidekapsel er MKE 200 designet for å monteres på et kamera og gir deg fokus og detaljer i lyden, samtidig som den eliminerer uønsket bakgrunnsstøy gjennom den retningsstyrte kapselen.


MKE 200 er perfekt for vloggere og filmskapere, med sin kompakte størrelse og inkluderte fjæroppheng. Mikrofonen har også en integrert puffbeskytter og en inkludert myk vindhette som gir deg et så renet lydopptak som mulig når du tar opp video utendørs.

I dag er videoopptak ikke begrenset til en enkelt enhet, men vi bruker både kameraer og mobiltelefoner. Det er derfor det leveres med TRS- og TRRS-kabler med 3,5 mm tilkobling til MKE 200, slik at du kan bruke den til både systemkameraer eller mobile enheter. Batterier er ikke nødvendig, så du trenger ikke å bekymre deg for å lade mikrofonen.

Mikrofonen er enkelt montert i kameraets hotshoe og med det innebygde, fjærende opphenget er også håndteringslyd effektivt eliminert. MKE 200 gir deg mye bedre lyd enn kameraets innebygde mikrofoner med større membran og lydfølsomhet og er ideell for vloggere eller dokumentarfilmskapere.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.