11.03.2021

Nikon presenterer nytt flaggskipskamera

Nikon avslører sitt første flaggskipskamera med Z-mount – Nikon Z9, den mest avanserte modellen Nikon noensinne har laget. Nikon Z9 er designet for å møte kravene til dagens profesjonelle brukere og gir deg en førsteklasses ytelse for både video- og stillbilder. Nikon Z9 forventes å lansere en gang i 2021.


news_banner_Nikon_Z9.jpg

Kommer i 2021

Nikon Z9 vil være et etterlengtet tillegg til Z-mount familien, og det ser ut til at det kommer til å bli en modell som kan ta markedet med storm. Selv om det ikke finnes mye informasjon om kameraet ennå, har vi funnet ut noen viktige spesifikasjoner.

Nikon Z9

  • Speilløs modell med innebygd batterigrep
  • Fullformat stacked CMOS-sensor (gir rask avlesing)
  • Leveres med en ny type kraftig prosessor
  • Kan ta opp 8K-video
  • Taktisk plasserte knapper og kontroller

*MERK – kameraets utseende kan avvike fra bildet ovenfor.

Forhåndsbestill ditt eksemplar allerede i dag

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for å bestille på Nikon Z9! Lanseringsdato og pris er ikke angitt ennå. Salgsstart er planlagt høsten 2021.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.