11.03.2021

Nikon presenterer nytt flaggskipskamera

Nikon avslører sitt første flaggskipskamera med Z-mount – Nikon Z9, den mest avanserte modellen Nikon noensinne har laget. Nikon Z9 er designet for å møte kravene til dagens profesjonelle brukere og gir deg en førsteklasses ytelse for både video- og stillbilder. Nikon Z9 forventes å lansere en gang i 2021.


news_banner_Nikon_Z9.jpg

Kommer i 2021

Nikon Z9 vil være et etterlengtet tillegg til Z-mount familien, og det ser ut til at det kommer til å bli en modell som kan ta markedet med storm. Selv om det ikke finnes mye informasjon om kameraet ennå, har vi funnet ut noen viktige spesifikasjoner.

Nikon Z9

  • Speilløs modell med innebygd batterigrep
  • Fullformat stacked CMOS-sensor (gir rask avlesing)
  • Leveres med en ny type kraftig prosessor
  • Kan ta opp 8K-video
  • Taktisk plasserte knapper og kontroller

*MERK – kameraets utseende kan avvike fra bildet ovenfor.

Forhåndsbestill ditt eksemplar allerede i dag

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for å bestille på Nikon Z9! Lanseringsdato og pris er ikke angitt ennå. Salgsstart er planlagt høsten 2021.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen