18.08.2021

Nye Canon XF605 – Et videokamera for sport, streaming og reportasje

Canon lanserer et nytt videokamera XF605 som erstatter forgjengeren XF705. XF605 er en skikkelig oppdatering fra tidligere modeller og kommer med den nye DIGIC DV7-prosessoren som fungerer fint sammen med en 1" CMOS-sensor. Sammen leverer de krystallklart bilde opp til 4K UHD 60P / 50P i nå 4: 2: 2 10-bit XF-AVC eller MP4-format. Og opptil 120P HFR i Full HD. Med et nyutviklet kamerahus er XF605 både mindre og lettere enn forgjengerne.


XF605

Canon XF605 utmerker seg med AI-drevet autofokus, HDR-opptak og bildekvalitet på kringkastingsnivå. Kameraet leveres med 4K-ytelse for blant annet sport, streaming og profesjonelle dokumentarer.

Fordeler

  • 1" CMOS-sensor med DIGIC DV7-prosessor
  • 4K UHD 60P/50P 4:2:2 10-bit opptak i CF-AVC eller MP4
  • Canon Log 3, HDR, PQ, HLG
  • Opptil 120 bps i Full HD
  • 15x optisk zoom fra L-serien
  • Ny Dual Pixel CMOS-autofokus med øyesporing
  • Doble SD-kortspor
  • 12G SDI, HDMI, XLR, Wifi, Ethernet, USB-C
XF605

Profesjonell optikk og kontroll

Objektivet i XF605 er av høyeste kvalitet og kommer fra Canons L-serie. Det har en 15x optisk zoom og tilsvarer 25,5 mm til 382,5 mm. Det har tre uavhengige ringer for Zoom, Focus og Iris kontroll for enkel og rask tilgang. Bildestabilisering i tre moduser, innebygde ND-filtre og infrarøde filtre skaper enda flere muligheter.

Avansert autofokus

Nå har øyegjenkjenning endelig kommet til videokameraer! XF605 har en stabil og velutviklet autofokus som får informasjon gjennom Canons eget AI-system, noe som gir en rask og nøyaktig autofokus. Velg å spore øyet og i tilfeller der kameraet ikke ser øyet, tar det automatisk over og fokuserer på ansiktet, og hvis kameraet ikke ser ansiktet, fokuserer kameraet på hele personen. Canons eget AI-system utvikler seg kontinuerlig og vil bli utviklet og forbedret hver gang det kommer en oppdatering.

Profesjonell tilkobling og streaming

XF605 integreres sømløst i live- og offline-miljøer, med 12G-SDI, HDMI, Wi-Fi og Ethernet for IP-strømming. Content Transfer Mobile-appen gjør det mulig å redigere ML-G2-kompatible metadata, overføring av film til din iPhone og eller direkte overføring til FTP -servere.

XF605 XLR
XF605 Sound

Opptak

Fang et utvidet dynamisk område i Canon Log 3 for fleksibilitet etter produksjon, eller film direkte i kringkastingsklare PQ- eller HLG HDR-formater. Du kan spille inn på doble SD-kort i forskjellige formater for maksimal fleksibilitet.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.