01.11.2021

Nye LED-lamper fra Godox

Vi har fylt opp med hete nyheter fra Godox! Løft kreativiteten din til nye nivåer med LED-belysning fra Godox SL100-, LD- og TL-serien. Godox SL100-serien gir deg mye lys for pengene dine, mens Godox LD-serien består av profesjonelle LED-paneler med RGB og DMX. Sist ut er Godox TL30 som er et bærbart RGB LED-rør, som lar deg skape nydelige effekter og kreativ belysning med naturlig eller farget lys. Les mer om de nye produktene og klikk de hjem allerede i dag!


Rimelig LED-belysning for kreatører

Trenger du en ferdig lyspakke fra Godox til videoene eller bildene dine? Da er Godox SL100-serien et utmerket valg for deg som kreatør for å kunne skape fint lys på en enkel måte. Godox SL100D og SL100Bi kan kjøpes løst eller i våre populære dagslyspakker, der vi har valgt softbokser og lampestativer som er ideelle for LED-belysning – alt du trenger for å komme i gang! 

Store RGB LED-paneler med DMX

Godox LD-serien består av tre LED-paneler av forskjellige størrelser og lysstyrker. Skap belysning, scener og miljøer, og lys opp tilværelsen med RGB LED-lys av høy kvalitet (farget lys) eller naturlig LED-lys. Du kan også justere fargetemperaturen fra varmt til kaldt for å få en nøyaktig match av omgivelsene dine. Godox LD-serien gir deg ekstraordinære muligheter når det gjelder fleksibilitet og kreativitet, takket være høy lysstyrke og fjernkontroll via DMX, app eller fjernkontroll. Sjekk ut våre ferdige pakker med Godox LD-paneler og C-stand.  

Skap kreativ belysning med Godox TL30

Godox TL30 er perfekt for deg som kreatør, enten du trenger lys for video, bilde eller streaming. LED-røret, som er betydelig mindre enn den større varianten TL60, lar deg velge mellom naturlig LED-lys og farger gjennom RGB-fargevalget. Godox TL30 er perfekt for å blande og kombinere ett eller flere lysrør for kreativ belysning. Lysrøret er tilgjengelig for kjøp i dag, og pakkene forventes i november. 

Oppdag vårt utvalg av Godox

Hvis du vil finne flere produkter fra Godox eller vil lese mer om våre utvalgte blits- og LED-pakker, kan du finne vår Godox-side her.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.