10.05.2024

Nyhet! Apple lanserer nye iPad Pro og iPad Air!

Apple presenterer nye iPad Pro og iPad Air – dine kreative superkrefter. iPad Pro 13'' er supertynn, og med sine 5,1 mm er dette Apples tynneste produkt noensinne. Ytelsen er også slående med den helt nye M4 og en superavansert OLED-skjerm. iPad Air har også fått et stort løft med M2-brikken og er nesten dobbelt så rask som forrige generasjon. Både iPad Air og iPad Pro kommer i to størrelser – 11'' og 13''. Nye iPad Pro og iPad Air – mulighetene er uendelige. Leveringsstart fra 15. mai 2024.


 

iPad Pro

Fordeler

 • Apple M4-chip med 9-kjerners prosessor og 10-kjerners grafikk
 • 3 ytelseskjerner og 6 effektivitetskjerner
 • 11" Ultra Retina XDR-skjerm med OLED-panel
 • ProMotion, TrueTone og P3-fargeskala
 • TrueDepth-kamera med Face ID
 • Sentrert-funksjonen fokuserer på deg under videosamtaler
 • Thunderbolt/USB 4-port for overføring opp til 40 Gbit/s
 • Støtte for WiFi 6E
 • Støtte for Apple Pencil Pro og Magic Keyboard for iPad Pro

M4 – her kommer ytelsen

Med M4-brikken leverer iPad Pro enestående hastighet og effektivitet for å håndtere selv de mest krevende oppgavene. Med M4 får du opptil fire ganger raskere gjengivelse og 1,5 ganger raskere prosessering sammenlignet med M2. Du får også opptil 120 GB/s minnebåndbredde og en 16-kjerners Neural Engine. Enten du vil redigere en 4K-video, spille med responsiv grafikk eller hoppe mellom apper, har du en iPad som alltid er klar til å levere jevn og responsiv ytelse hele veien.

Superavansert skjerm med strålende kvalitet

Den 13" store Ultra Retina XDR-skjermen med OLED-panel gir deg en enestående visuell opplevelse i alle situasjoner. Sammen med en lysstyrke på opptil 1600 nits topplysstyrke og automatisk lysjustering kan du være sikker på å ha det beste lyset til enhver tid, uansett hvor du er. Antirefleksbehandlingen sørger for at du ikke blir forstyrret av lysreflekser når du arbeider. Skjermen er selvfølgelig kompatibel med Apple Pencil Pro og Magic Keyboard, men du kan også velge å koble til eksterne skjermer med høy oppløsning på opptil 6K og utvide arbeidsområdet ditt for maksimal effektivitet.

 

iPad Air

Fordeler

 • Apple M2-chip med 8-kjerners prosessor og 10-kjerners grafikk
 • 4 ytelseskjerner og 4 effektivitetskjerner
 • LED-bakgrunnsbelyst 11" Liquid Retina-skjerm med IPS-teknologi
 • TrueTone og P3-fargespekter
 • Sentrert-funksjonen fokuserer på deg under videosamtaler
 • Støtte for WiFi 6E
 • Støtte for Apple Pencil og Magic Keyboard

M2 – andre generasjon Apple Silicon

M2 er andre generasjon av Apple Silicon og er basert på 5-nanometer-teknologi. Den har over 20 milliarder transistorer, 25 % flere enn M1, noe som gir deg opptil 18 % raskere prosessorkraft og 35 % bedre grafikk samtidig som den bruker mindre strøm. Det gjør at du kan skape enda mer, og multitasking er nå enda mer sømløst. Fordi M2 trekker mindre strøm til tross for den kraftige ytelsen, har iPad Air et batteri som varer hele dagen.

Strålende Liquid Retina-skjerm

Den 11-tommers LED-bakgrunnsbelyste berøringsskjermen med IPS-teknologi har en høy kontinuerlig lysstyrke på 600 nits. Den har ProMotion-teknologi, som effektivt justerer skjermoppdateringsfrekvensen for å spare batteristrøm. Takket være P3-fargespekteret får du levende farger, og med True Tone-teknologi justeres hvitbalansen automatisk etter omgivelseslyset – noe som gir alle bilder et naturlig lys. Skjermen er hellaminert og har antirefleksbehandling for å minimere refleksjoner. Du har også støtte for tilkobling av en ekstern skjerm med opptil 6K-oppløsning ved 60 Hz.

Ikke glem tilbehøret!

Studioopplevelse ved fingertuppene

Mulighetene er ubegrensede med den nye iPad Pro. Koble sømløst til opptil fire iPhone- eller iPad-enheter med Live Multicam i Final Cut Pro, og film fra fire forskjellige vinkler, rediger eller del videoer enda raskere. Med den nye appen kan du koble til trådløst og fjernstyre hver videovinkel med kraftige proffkontroller. Med de nye AI-drevne Session Players i Logic Pro for iPad får du umiddelbar tilpasning basert på tilbakemeldingene dine. Ta opp og spill av lyd av høy kvalitet ved hjelp av de fire mikrofonene og de fire høyttalerne i studiokvalitet. Det har aldri vært enklere å skape profesjonelle resultater med én og samme enhet.

Ny Apple Pencil Pro

Apple Pencil Pro har også blitt oppgradert med nye funksjoner. Med klype-, vri- og haptisk tilbakemelding er det enklere og mer intuitivt å markere og kommentere, ta notater og skape. En annen ny funksjon er at du nå kan finne Apple Pencil Pro i Finn-appen. Nå er det slutt på tapte penner - nå kan du enkelt se hvor blyanten din er.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen