Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

10.04.2019 09.38.08

Nyhet! Canon 250D

Canon lanserer i dag EOS 250D, et lett, lite speilreflekskamera med 4K-video, 4K timelapse og Dual Pixel AF med øyeautofokus. Den store, justerbare skjermen lar deg fotografere og filme i spennende vinkler, og med god ergonomi. Kameraet finnes i svart, hvit og sølv.


News-EOS_250D.jpg

250D er et svært liten med fremdeles fullspekket speilreflekskamera. Utstyrt med en stor, justerbar pekeskjerm, Dual Pixel AF med øyeautofokus, 4K-video og optisk søker. Sammen med Canons EF-S objekiv får du et allsidig og samtidig smidig kamera for både video og stillbilder.

Fordeler:

  • Smidig og lite speilreflekskamera
  • God ergonomi, håndteringer og automatiske funksjoner
  • 4K-video og 4K-timelapse
  • Dual Pixel AF med øyeautofokus
  • Bluetooth, WiFi og NFC-tilkobling

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.