Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

08.05.2019 10.54.47

Nyhet! Canon RF 85mm f/1,2 USM

Canons 85mm f/1,2 har lenge vært bryllups- og portrettfotografenes hovedverktøy. Nå kommer Canon RF 85mm f/1,2 USM, som gir den klassiske modellen ny teknikk og optikk for å maksimere bildekvaliteten og oppløsningen.


Klassisk portrettobjektiv i ny fatning

Canons EF 85mm f/1,2 II USM har lenge vært bryllups- og portrettfotografenes hovedverktøy. Canon RF 85mm f/1,2 USM gir den klassiske modellen ny teknikk og optisk design for å maksimere bildekvaliteten og oppløsningen.

Fordeler:

  • Svært høy lysstyrke
  • Blue Spectrum Refractive Optics
  • USM-motor
  • Kontrollring
  • Air Sphere Coating

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.