27.10.2021

Nyhet! DJI Action 2, det magnetiske actionkameraet

Nå lanserer DJI sitt kraftigste actionkamera til dags dato – DJI Action 2. Den innovative, allsidige og magnetiske designen gjør at du enkelt kan bytte ut tilbehør mens du fanger livet på farten. Alt fra ekstremsport til parkturer er nå lett å fange, takket være Action 2. Kameraet leveres i to modeller – Dual-Screen Combo og Power Combo. Dual Screen Combo starter levering den 4. november og Power Combo har en foreløpig leveringsstart i januar.


news_banner_DJI_osmoaction2.jpg

Veien til wow-øyeblikk

Action 2 tilbyr bransjeledende ytelse og er full av intuitive funksjoner. Med all denne kraften kan brukerne fange minneverdige bilder fra det spektakulære til det hverdagslige, selv under vanskelige forhold. Ta opp fantastisk materiale med rike detaljer som skiller seg ut fra resten. DJI Action 2 når nye høyder med sin evne til å fotografere 4K/120 fps. Forbedre perspektivet ditt og få forbedret dybdeskarphet med en ultravidvinkel på 155 ° FOV. Action 2s egendefinerte asfæriske linse gjør kantene skarpere og reduserer bildeforvrengningen. HorizonSteady holder bildene dine i vater, uansett hvor vill handlingen blir. DJI's nyeste innebygde stabiliseringsalgoritme oppdager og korrigerer kameraristinger og rotasjon i sanntid, fra gokart til skitt. Action 2-kameraenheten er robust bygget og er fallsikker, støvtett og vanntett på dybder på opptil 10 meter. Og med berøringsskjerm og linse laget av gorillaglass, er den holdbar nok til ethvert eventyr.

Fordeler

  • Unik magnetisk allsidighet
  • 4K/120fps & Super-Wide FOV
  • FullHD 240fps
  • Bytt tilbehør raskt og enkelt ved hjelp av magnetiske fester
  • Enkelt og praktisk, ta det med uansett hvor du går
  • HorizonSteady
  • 10m Vanntett
  • AI Editor

Dual Screen Combo er pakken for deg som vlogger og ønsker å se deg selv eller bare ønsker å kunne se bildet fra den andre retningen. Å ha en berøringsskjerm gjør håndteringen enklere og gir deg som filmer raskere håndtering og mer effektivitet. Power Combo er pakken for deg som trenger lang batterilevetid. Batterimodulen gir deg opptil 180 minutters batterilevetid på én lading.

Laget for action og så mye mer

Action 2s magnetiske design gjør det mulig for brukere å fritt knipse og bytte mellom kraftige moduler og tilbehør. Denne formfaktoren gjør den til det ultimate multifunksjonelle actionkameraet. Fest berøringsskjermmodulen foran og gjør deg selv til sentrum for oppmerksomheten. Den fremtidsrettede OLED-berøringsskjermen og 4-mikrofons Matrix Stereo er designet med tanke på vloggere, og lar deg komponere videoer og fange skarp lyd mens du forteller om eventyrene dine. Og når den er tilkoblet, øker batterilevetiden til Action 2 til maksimalt 160 minutter når du filmer.

 


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre nyhets- og kunnskapssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.