09.05.2022

Nyhet! DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro har en ny kompakt design og er optimalisert for å få mer ut av hver flytur. Dronen er designet med større propeller, en aerodynamisk kropp og et kraftig hinderdeteksjonssystem, som gir økt flytid og sikkerhet sammenlignet med forgjengerne. Til tross for sin kompakte størrelse har Mini 3 Pro kraftig ytelse, og flere oppgraderte sikkerhetsfunksjoner gjør den til den sikreste dronen til dags dato i DJI Mini-serien. Med uendelige kreative muligheter og funksjoner på toppnivå, redefinerer DJI Mini 3 Pro hva det vil si å fly med minidroner. Benytt anledningen og forhåndsbestill den allerede i dag! Foreløpig leveringsstart 17. mai.


Fordeler

  • Kompakt og sammenleggbar konstruksjon
  • 34 minutter flytid
  • 1/1,3" sensor
  • 48 megapiksler for stillbilde
  • 4K-video med 60 bilder per sekund
  • 18 kilometer rekkevidde
  • Intelligente moduser og quickshots
  • Focus Tracking funksjon
  • APAS 4.0 sikkerhetssystem for å unngå hindringer

Kompakt design og kraftig ytelse

Ta kreativiteten din til neste nivå med imponerende 4K-video med 60 bilder per sekund og 48 megapikslers bilder. Du vil bli overrasket over den høye skarpheten i hvert bilde, selv når du zoomer. Det sammenleggbare og kompakte designet gjør dronen enkel å ta med på tur og den lave vekten gjør også at du som pilot i enkelte land slipper å registrere dronen din. I Norge må du imidlertid registrere deg som operatør. Du finner informasjon om flyregler og registrering på Luftfartstilsynets hjemmeside.

Lengre flytid

Sammenlignet med de andre dronene i Mini-serien, kan du med DJI Mini 3 Pro nå fange og utforske omgivelsene dine enda lenger, med en flytid på opptil 34 minutter. Dronens Intelligent Flight Battery er ultralett og har nok kraft til å dekke alle dine flyfotograferingsbehov. Mini 3 Pro støtter også 1080 piksler videooverføring i opptil 12 kilometer, og har innebygde anti-interferensfunksjoner som lar deg fly lenger med god sikt.

Utstyrt med visjonsberegningsmotor for økt sikkerhet

DJI Mini 3 Pro er utstyrt med en visjonsberegningsmotor med sensorer i tre forskjellige retninger, og med et helt nytt design tilbyr dronen et bredere sanseområde og forbedret sikkerhet. DJI Mini 3 Pro er fullstendig oppgradert for å støtte aktiv hindringsdeteksjon og stabil videooverføring. Det er også mulig å aktivere Advanced Pilot Assistance Systems (APAS 4.0) som oppdager objekter i dronens flybane i sanntid. Dette gjør at DJI Mini 3 Pro unngår hindringer, selv i kompliserte miljøer.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.