13.01.2020

Modulære action- og 360-kamera!


Kombinert action- og 360-kamera

Insta360 One R Twin har to kameramoduler som du kan bytte mellom, avhengig av hva du vil filme. Velg mellom å filme med 360-modulen for å fange alt rundt deg i 5.7K for å skape fantastiske filmer og bilder. Vil du derimot bruke det som et tradisjonelt actionkamera kan du bytte til vidvinkelmodulen for å filme i 4K, slik at du får krystallklare bilder fra ditt eget perspektiv.

Ytterligere to modeller

I tillegg til One R Twin lanserte Insta360 også ytterligere to modeller. Insta360 One R 4K og Insta360 One R 1-inch som begge er actionkameraer med utbyttbar kameramodul. Begge har en vidvinkellinse for at du skal kunne filme fra ditt eget perspektiv og skape filmer i 4K respektive 5.3K. One R 1-inch skiller seg derimot ut i forhold til sensorstørrelse, da den har en sensor på 1 tomme.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.