14.09.2022

Nyhet! GoPro Hero11

Det hele starter med Hero11 Black, det kraftigste GoPro-kameraet til dags dato. Den nye bildesensoren fanger opp flere detaljer enn noen gang før – med høyere bildekvalitet, bedre videostabilisering og fleksibiliteten til å lage cinematiske sekvenser i widescreen-format eller ekstra høye vertikale bilder for sosiale medier. Actionkameraet er i stand til å filme i 5,3K og fotografere med 27 megapiksler, og har Emmy®-prisvinnende HyperSmooth 5.0-stabilisering og to LCD-skjermer for å komponere bildene dine. GoPro lanserer også Creator Edition – en alt-i-ett-pakke med Media Mod, Volta, LED-belysning og mikrofon, som gjør innholdsskapingen din enklere enn noensinne. Les mer og kjøp Hero11 hos oss. På lager allerede i dag!


Fordeler – Hero11

  • 5,3K/60fps video og 27MP stillbilder
  • GP2-prosessor
  • HyperSmooth 5.0
  • Horisontutjevning
  • Vanntett ned til 10 meters dybde
  • Kompatibel med tilbehør og fester fra Hero9 og Hero10
  • Lange opptakstider med Enduro-batteri
  • Webkamera og live streaming funksjonalitet

Ny revolusjonerende bildesensor

Hero11 Blacks kraftige nye bildesensor gir det mest ekspansive synsfeltet noensinne. Ved å inkludere mer av himmelen og horisonten i hvert bilde, får du et ekstra stort lerret for kreativiteten din. Bruk GoPro Quik-appen til å zoome inn, beskjære bildene dine, justere sideforhold og mer, alt mens du beholder de rike teksturene og skarpheten til opptakene dine. Hero11 Blacks bildesensor øker oppløsningen opp til utrolige 27 megapiksler, samtidig som den leverer 5,3K/60fps video med utrolig flytende bevegelser.

Utrolig bildekvalitet

Med 5,3K-video som gir deg 91 % høyere oppløsning enn 4K og utrolige 665 % mer enn 1080p, kan Hero11 Black fange sekvenser med skarpe detaljer og filmisk bildekvalitet. Et vannavstøtende linsedeksel eliminerer linseflekker og andre gjenstander for å gjøre bildene og videoene dine enda mer imponerende.

Gi actionvideoene dine et profesjonelt utseende med smart tilbehør

Kommer snart – GoPro Hero11 Mini!

Utrolig videoytelse i et mindre, lettere og enklere design

Få den utrolige ytelsen til Hero11 Black i et mindre, lettere og enklere design. Størrelsen på Hero11 Black Mini gjør den mer behagelig å ha på når du filmer, mens de nye doble monteringsløkkene gir deg flere muligheter for montering på kroppen og på hjelmen. Den er like vanntett som før, enda mer robust og klar for ethvert eventyr. Den nye bildesensoren sikrer at du får fantastisk 5,3K-video med silkemyk HyperSmooth 5.0-videostabilisering.

Mer informasjon om leveringsstart kommer høsten 2022 - følg med!


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.