18.06.2019

Nyhet! Olympus MC-20 og software

Nyhet! I dag lanserer Olympus MC-20, en 2x telekonverter for bruk med M.Zuiko Digital ED 300mm f/4 IS PRO og ED 40-150 F/2,8 PRO, samt en ny software til Olympus OM-D E-M1 Mark II med store forbedringer i autofokusprestasjon og bildekvalitet.


Olympus MC-20

Den nye M.Zuiko Digital 2x Telekonverteren MC-20 fordobler brennvidden, og tilbyr utmerket portabilitet samt Olympus populære værbestandighet. MC-20 kan brukes med objektivene M.Zuiko Digital ED 300mm F4.0 IS PRO og ED 40-150mm F2.8 PRO, og vil også være kompatibel med objektivet ED 150-400mm F4.5 TC1.25x IS PRO som er under utvikling. MC-20 er tilgjengelig fra begynnelsen av juli.

OM-D E-M1 Mark II V 3.0

  • De nyeste autofokusfunksjonene, som C-AF sentrumprioritering, noe som gir svært nøyaktig sporing av bevegelige motiver, ny gruppe med 25 punkter samt C-AF+MF som lar brukeren bytte til MF fra C-AF.
  • Ved hjelp av autofokusalgoritmen fra OM-D E-M1X er AF-presisjonen for stillestående motiver i modus S-AF blitt forbedret for ulike motiver, sammenlignet med versjon 2.3 av den faste programvaren for OM-D E-M1 Mark II. Aktiv bruk av informasjon fra den fasedetekterende AF-sensoren med onchip-type forbedrer AF-prestasjonen ytterligere ved filming.
  • AF-grensen ved dårlig lys er nå -6.0 EV (ISO 100-ekvivalent for S-AF) når et F1.2-objektiv brukes, noe som muliggjør nøyaktig fokusering både i mørke miljøer og på motiver med dårlig kontrast.
  • Støy ved høy ISO-følsomhet er forbedret med ca 1/2 trinn sammenlignet med versjon 2.3
  • Lav ISO-bearbeidning (detaljprioritet) er lagt til for høyere oppløsning ved fotografering med lav ISO-følsomhet.
  • USB RAW-dataredigering støttes nå for mye raskere RAW-bearbeidning med bilderedigeringsprogrammet Olympus Workspace.

Last ned Firmwareuppdatring Versjon 3.0

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen