14.02.2022

Nyhet! OM SYSTEM lanserer nytt flaggskipkamera

OM SYSTEM (Olympus) lanserer nå OM-1 – et flaggskipkamera som når helt nye nivåer sammenlignet med forgjengerne og kan tas med hvor som helst, slik at du til enhver tid kan dra nytte av den høye ytelsen og bildekvaliteten. OM-1 vil gi deg en unik opplevelse med banebrytende teknologi som overgår alle dine forventninger. I tillegg til kameraet lanserer OM SYSTEM også to nye zoomobjektiver med høy ytelse, M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2,8 PRO II og M.Zuiko Digital ED ED 40-150mm f/4 PRO, som tilbyr den nyeste teknologien. Les mer om nyhetene og forhåndsbestill! Forventet leveringsstart i begynnelsen av mars.


Besøk oss i Oslo for å teste kameraet

Torsdag 24. februar kl. 12:00-18:00 kommer OM SYSTEMs produktspesialist Stefan Mann til å være på plass i vår butikk i Oslo. Du er hjertelig velkommen innom for å teste kameraet og stille alle dine spørsmål.

Fordeler med OM-1

 • Stacked 20mp Micro 4/3 BSI Live MOS-sensor
 • TruePicX prosessor – tre ganger raskere enn forgjengeren
 • High resolution shot med et knappetrykk – opptil 80 megapiksler
 • Innebygde live ND-filtre som går opp til ND64
 • 1 053 fasedetekterende CROSS Quad Pixel AF – for 100 % sensordekning
 • Opptil 120 bilder per sekund i RAW
 • 50 bilder per sekund med motivfølgende autofokus
 • Værbestandig med IP53-klassifisering – takler de tøffeste værforholdene
 • Nytt horisontalt menysystem
 • OI-Share – koble smartenhet til kamera via en app
 • AF med AI-deteksjon for motorsport, fly, fugler, dyr og tog
 • Forbedrede videofunksjoner for økt kreativitet (4K 60p, Full HD 240p)

En rask og pålitelig sensor med sylskarpe resultater

OM SYSTEM OM-1 er utstyrt med en stacked Micro 4/3 BSI Live MOS-sensor på 20 megapiksler og gir lynrask ytelse. Med den elektroniske lukkeren kan du ta RAW-bilder i opptil 50 bilder per sekund med full AE- og AF-sporing. TruePicX-prosessoren er også tre ganger raskere enn forgjengeren, Olympus OM-D E-M1X, noe som bidrar til å redusere støy ved høyere ISO-numre, justere bildeforvrengninger og optimalisere autofokus.

Autofokus du kan stole på

Med Cross Quad Pixel AF og en sofistikert AF-algoritme får du rask og nøyaktig autofokus, med AF/AE-sporing for serieopptak på opptil 50 bilder per sekund. Denne avanserte teknologien muliggjør fasedeteksjon for autofokus i fire retninger. De 1053 krysslagte fokuspunktene over hele sensorflaten gir dermed 100 % sensordekning, noe som hjelper deg med å fokusere på forskjellige motivmønstre på tvers av alle piksler og hele opptaksområdet. Ansiktsgjenkjenning er også raffinert sammenlignet med tidligere modeller, og kan slås av eller på enkelt ved å trykke på en knapp. OM-1 har også utviklet funksjonen som OM System kaller Tracking Motivs, hvor du kan velge mellom tre forskjellige typer motiver som sportsbiler, tog, fly, fugler og andre typer dyr. Det har også vært eksponentielle forbedringer i ytelsen i seriebildefotografering, og nå kan du få opptil 50 fps blackout-fri med AF / AE-sporing på rundt 20.37 megapiksler i RAW og opptil 120fps med AF / AE-lås for ultrarask seriefotografering.

Værbestandig konstruksjon

OM SYSTEM OM-1 er det første systemkameraet i verden som er IP53-klassifisert, noe som betyr at du kan skyte i de mest ekstreme værforholdene. Det betyr også at kameraet er motstandsdyktig mot støvpartikler, og det har også en innebygd anti-støv mekanikk på sensoren som rister av støvet når kameraet startes. Med andre ord, det er et utrolig tøft kamera som er laget for å takle tøffeste miljøene, slik at du kan fokusere på å ta virkelig fine bilder uten å måtte bekymre deg for utstyret.

Ekstraordinær innebygd bildestabilisering

Kameraets integrerte 5-aksers sensorskift bildestabilisering er nå 10% mindre enn forgjengeren, men samtidig mer effektiv. Den kompenserer for lengre lukkertider sammen med OM SYSTEM-objektiver med innebygd stabilisering. Dette er den desidert beste bildestabiliseringen på markedet i skrivende stund, og du kan enkelt ta bilder uten uskarphet på grunn av risting og uten hjelp av ekstra støtte eller stativ. Dette gir deg muligheten til å fotografere eller filme håndholdt med lengre lukkertider og fortsatt oppnå skarpe og fine resultater. Den nye håndholdte assistentfunksjonen gjør det også enkelt å fange opp effekter med lang lukkertid som tidligere krevde et stativ.

To nye objektiver med høy ytelse

OM SYSTEM M.Zuiko 40-150mm f/4 PRO er perfekt for profesjonelle fotografer som trenger en rask telezoom som er mer bærbar enn noensinne. Objektivet er tilpasset kameraer med Micro 4/3-sensorer og har høy optisk kvalitet kombinert med en smidig og lett design. Takket være den IP53-klassifiserte værforseglingen kan du ta objektivet med deg uansett vær.

Den robuste OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED ED 12-40mm f/2,8 PRO II er designet for å møte behovene til profesjonelle fotografer, spesielt med sin kompakte og lette design. En konstant blenderåpning på f/2,8 i alle brennvidder, sammen med avansert teknologi, bidrar til å levere en høy kvalitet for et bredt spekter av fotograferingsstiler, uavhengig av lysforhold og avstand.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen