28.08.2019

Nyheter fra Panasonic!

Vi har nå mer informasjon om Lumix DC-S1H fra Panasonic! I tillegg lanseres to nye objektiver for L-mount - Panasonic Lumix S Pro 24-70/2,8 og Panasonic Leica Summilux DG 25/1,4 Mark II.


Panasonic Lumix DC-S1H - Fullformat med 6K-video

Med Lumix DC-S1H kompletterer Panasonic sin S-serie med et kamera for deg som filmer profesjonelt som frilanser eller i studio. Video i 6K 24p, 10-bit 4:2:2 både internt og eksternt, HLG, V-Log og V-Gamut profiler er bare noen av alle videofunksjonene i kameraet. Med S1H får du et komplett hybridhus, breddfullt med filmfunksjonalitet som gjør livet enklere i det profesjonelle produksjonsmiljøet.

news-panasonic_S1H_24_70mm.jpg

Med opptak i 6K uten beskjæring, forbedrt sensorstabilisering, en generøs mengde innstillinger og valgmuligheter for filmfotografen samt fargehåndtering som matcher bl.a. GH5 og VariCam har Panasonic skapt et solid verktøy for filmskapere, uten å gi avkall på kvalitative stillbildefunksjoner.

Egenskaper

  • Innspilling i 6K 24p (3:2 ratio) / 5.9K 30p (16:9)
  • 4K opp til 60p
  • Innspilling i flere bildeforhold, bl.a. anamorfisk 4:3
  • 14+ trinns V-log/V-gamut bildeprofil kompatibel med Varicam og GH5 & GH5s
  • Ubegrenset innspilling
  • IBIS for opp til 6,5 trinn lenger lukkertid i kombinasjon med Dual IS-objektiv
  • 4:2:2 10-bit både internt og eksternt

 

Objektivnyheter!

Panasonic Lumix S 24-70mm f/2,8 - Profesjonell standardzoom for Panasonic L-mount

Dette er objektivet som passer til det meste, uansett om du fotograferer bryllup, reise, studio, landskap, portrett eller filmer. En lyssterk 24-70 mm er meget anvendelig i de fleste situasjoner. Byggkvaliteten og skarphet oppfyller de høye standarder satt av Leica for å gi maksimal prestasjon til fotografer.

Leica DG Summilux 25mm f/1,4 II Asph 

Dette er versjon to av Panasonics Leica DG Summilux 25 mm f/1,4. Et normalobjektiv med fast brennvidde på 25 mm, noe som tilsvarer 50 mm i småbildeformat. Med sin lyssterke optikk og lille dybdeskarphet passer objektivet for flere typer fotografering, som portrett-, arkitektur- og hverdagsfotografering. Linseoverflatene er behandlet med Nano-ytterbelegg for å redusere refleksjoner og på denne måten bidra til bedre skarphet. Objektivet har en trinnmotor for stille, rask og smidig autofokus som er nøyaktig og pålitelig både ved fotografering og videoopptak.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen