09.05.2019

Nyhet! Wacom slipper nytt tegnebrett!

I dag slipper Wacom en oppdatert versjon av det populære tegnebrettet Intuos Pro Small. Den nye Intuos Pro Small har arvet det slanke og elegante designet fra de nyere tegnebrettene Intuos medium og large. Det er ikke bare utseendet som Wacom Intuos Pro small har arvet, men også de fleste smarte funksjonene som de større modellene har som f.eks. tilkobling via Bluetooth og en bedre penn.


Wacom Intuos Pro S er et profesjonelt tegnebrett for deg som er kreativ, og som vil kunne bruke tegnebrett istedet for datamus. Uansett hvor du jobber med bildebehandling, om du retusjerer, illustrerer eller skisser får du full kontroll over ditt kreative arbeid med Wacom Intuos Pro S. Bestill Wacom Intuos Pro S alt i dag!

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.