26.04.2021

Nyheter fra Apple!

Apple utvider sitt sortiment med flere modeller som har M1-brikker, blant annet iPad Pro på både 11 og 12.9 tommer. De presenterer også en ny versjon av Apple TV 4K med andre generasjon Siri Remote, samt et helt nytt produkt på markedet – AirTag. Les mer om produktene her og forhåndsbestill i dag!


iPad Pro med M1

iPad Pro har blitt oppgradert til noe utenom det vanlige. Utstyrt med Apple M1-brikke gir det deg en kraftig bærbar enhet bygget for å tåle tyngre grafikk og høye bildefrekvenser. Den strømgjerrige chipen gir deg også batterilevetid som varer hele dagen. Med 11- eller 12,9-tommers Retina XDR-skjerm med IPS-teknologi, stort fargespekter (P3) og lite refleksjoner får du et klart bilde og naturtro farger. iPad Pro er også utstyrt med et kamerasystem som gjør direktesendinger og videosamtaler til en glede.

Apple TV 4K (Gen 2)

Apple TV 4K (Gen 2) leverer en høy 4K HDR-bildefrekvens som gir et mykt og skarpt bilde. Sammen med Dolby Atomos-lyd får du en seeropplevelse i verdensklasse. Se 4K-innhold fra populære strømmetjenester eller ditt eget innhold og opplev medier i høy oppløsning med fantastisk fargegjengivelse. Siri Remote (2 Gen.) har en ny berøringskompatibel styreflate og en ytre scroll-ring, noe som gjør det enkelt å navigere i menyer, spillelister og apper som Apple TV+, Netflix eller YouTube.

Apple AirTag

Apple AirTag er en liten og praktisk tracker som hjelper deg med å holde oversikt over og finne tingene dine. Heng den i nøkkelknippet, legg den i lommeboken, ryggsekken, laptopvesken eller fest den til sykkelen din – via Hvor er?-appen kan du deretter spore gadgetene dine. Eller be Siri om hjelp og si "Siri, finn lommeboken min." Enheten er bare ca 3 cm i størrelse og kobles enkelt og smidig til iPhone eller iPad, og via presisjonssøk på iPhone 11 og iPhone 12 vil du se nøyaktig avstand til AirTag. Batteriet kan byttes ut og varer mer enn et år, og du trenger ikke å bekymre deg hvis trackeren din blir våt – Apple AirTag motstår vann og støv i henhold til IP67.

Se hele vårt sortiment fra Apple


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videos. Lykke til!

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.