23.10.2019

Store nyheter fra Canon!

Vi får bekreftet at neste versjon av Canons toppmodell er underutvikling - 1D X Mark III. Dessuten økes utvalget av objektiver til det speilløse RF-systemet med tilskuddet RF 70-200mm f/2,8L IS USM og RF 85mm f/1,2L DS USM.


Banner_Canon 1DX mark III.jpg

Canon EOS 1D X Mark III

Oppfølgeren til Canons toppmodell 1D X Mark II er på gang, og du kan forhåndsbestille den alt i dag! Canon lokker med forbedringer som bedre prestasjon i autofokus, enda raskere seriebildetagning samt videoinnspilling som kan konkurrere med speilløse systemkameraer, og flere forbedringer som møter mange av den profesjonelle fotografens krav er forventet.

Forgjengeren, 1D X Mark II, er for mange fotografer verden over et førstevalg, takket være sin tilforlatelighet, prestasjon og raske seriebildetagning. Dermed kan vi regne med at oppfølgeren vil holde tradisjonen ved like.

Forhåndsbestill 1D X Mark III alt i dag, og få de siste oppdateringene!

Vet du alt nå at Canon EOS 1D X Mark III  er kameraet for deg? Da kan du forhåndsbestille det alt nå! Dessuten vil du få de siste nyhetene vedrørende kameraet - bare følg lenken nedenfor.

FORHÅNDSBESTILL OG LES MER HER

IMG banner RF 70-200 and RF 85 DS.jpg

Nye profesjonelle objektiver til RF-systemet

To nye høypresterende objektiver er også lagt til Canons speilløse utvalg. Nyhetene består av RF 70-200mm f/2,8L IS USM og RF 85mm f/1,2L DS USM. Med andre ord får Canons speilløse system nå et lyssterkt, kompakt og fleksibelt zoomobjektiv, samt et portrettobjektiv med fokus på bakgrunnsuskarphet og god separering mellom motiv og bakgrunn.

Canon RF 70-200mm f/2,8L IS USM

Med Canon RF 70-200mm f/2,8L IS USM får du profesjonell kvalitet i ett kompakt format, vel tilpasset for de mindre, speilløse kameraene med RF-fatning. Objektivet er laget mindre og lettere enn tilsvarende med EF-fatning, forskjellen er at RF-objektivet mangler intern zoom, noe som vil si at det ekspanderer i lengde når du zoomer.

Fordeler

  • Størrelse og vekt tilpasset for speilløse kamerahus, men samme optiske prestasjon som tilsvarende til EF
  • Allsidig brennvidde som passer til portrett-, bryllups-, natur- og sportsfotografi mm.
  • Konstant blender på f/2,8 gir deg godt lysinnslipp over hele zoomområdet
  • USM-autofokus med lavt lydnivå som gjør objektivet til et godt alternativ f.eks. for video
  • Værtetting for bruk i tøffere værforhold

Canon RF 85mm f/1,2L DS USM

Fast portrettobjektiv med L-seriens typiske, lyssterke blender på f/1,2, tilpasset for Canons speilløse kameraer med RF-fatning. DS, som står for Defocus Smoothing, er en teknikk som gir ekstra myk bakgrunnsuskarphet, samtidig som det beholder sylskarp fokus på motivet ditt, noe som gir bedre separasjon. Med USM-motoren får du nesten lydløs autofokus, og objektivet er dessuten internfokuserende, noe som egner seg vel også til videoopptak.

Fordeler

  • Ekstra myk bakgrunnsuskarphet takket være Defocus Smoothing-teknikk
  • Brennvidde på 85mm som er "must-have" for portrettfotografering
  • Lyssterk største blender på f/1,2 garanterer høy lysstyrke også i dårligere lysforhold
  • Internfokuserende USM-autofokus med lavt lydnivå
  • Værtetting for bruk i tøffere værforhold

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen