30.10.2020

Nyheter fra Think Tank – Backstory!

Vi har endelig fått de etterspurte ryggsekkene Think Tank Backstory på lager! Ryggsekkene kommer i to størrelser tilpasset bærbare datamaskiner, kameraer og utstyr, og er designet i tråd med Think Tanks nye, lettere vesker. Det er de små detaljene og den høye kvaliteten som gjør Backstory til en av våre favoritter, og det vil være et sterkt tillegg til SP Favourites. Nå har vi fylt opp vårt lager med nye vesker og ryggsekker fra både Think Tank og Mindshift Gear!


924A2174-Edit.jpg

Tilpasset for alle anledninger

Think Tank Backstory er ikke bare laget for de som ønsker å bære kamerautstyret med seg på en praktisk måte, men den er også egnet til bruk som en vanlig ryggsekk med datarom. Perfekt hvis du vil ha en god og romslig ryggsekk for arbeid eller skole!

Ryggsekken gir deg rask tilgang til utstyret ditt, enten det er kameraet, regnklær eller matboksen du har pakket ned. Du får også med et skikkelig regntrekk som beskytter innholdet. Den er designet på en gjennomtenkt måte, med smarte detaljer for alt fra holderen til vannflasken til åpningen på baksiden. Dette er ryggsekken for deg som ønsker en stilig og komfortabel ryggsekk med gode oppbevaringsfasiliteter.

Du kan justere Backstory til fysikken din ved å justere skulderstroppene, remmene og fremfor alt høyden på stroppen som går over brystet. Dette forbedrer ergonomien og gjør vekten av oppakningen lettere å bære. Backstory er tilgjengelig i to størrelser – Backstory 13 og Backstory 15.

Ryggsekk med flere plusser i margen

Med Think Tank Backstory får du

  • tilgang til utstyret ditt via topp- og bakpanelet
  • dedikert plassering for bærbar PC og nettbrett
  • tynne, stabile skillevegger og polstrede kanter
  • justerbar høyde på bryststroppen
  • mange små rom for å lagre små gjenstander
  • regntrekk og stativfeste.

Ikke gå glipp av videoen der Think Tanks produktekspert grundig går gjennom sekkens rom og funksjoner. Benytt anledningen til å ta en titt på våre andre vesker og ryggsekker fra Think Tank. Vi har alt fra studiovesker, ryggsekker, skuldervesker, trillekofferter, tilbehørsveskerog smart tilbehør.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.