25.01.2019

Nyheter fra Nikon! Z 14-30mm f/4 og software til Nikon Z


NIKKOR Z 14-30mm f/4 S

Nikon har lansert et nytt objektiv til sin Z-serie, vidvinkelzoomen NIKKOR Z 14-30mm f/4 S. Objektivet er relativt kompakt og utstyrt med 82 mm filtergjenge, noe som er uvanlig for objektiver med 14 mm brennvidde. I tillegg til dette har objektivet stille trinnmotor, fluorittbeskyttelse på frontlinsen, værtetting og Nikon Nano Crystal Coating for å motvirke refleksjoner i objektivet.

Firmware til Nikon Z

Nikon har annonsert en softwareoppdatering til Nikon Z som innebærer flere nye og interessante funksjoner, blant annet:

  • Støtte for CFexpress-kort
  • Eye AF- en funksjon som automatisk fokuserer på modellens øyne
  • RAW Video - Mulighet for å, sammen med med Atomos Ninja V, spille inn ProRes RAW

Les mer på Nikons presserelease
 

 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.