22.05.2024

Nyheter! Panasonic presenterer Lumix S9!

Panasonic er stolte av å introdusere LUMIX S9, det minste og letteste speilløse fullformatkameraet i LUMIX S-serien. LUMIX S9 er en stilig følgesvenn for kreative på farten. Fullformatsensoren på 24,2 megapiksler, tilsvarende den i LUMIX S5II, og den nyeste prosessoren fanger innhold med rike detaljer og naturlige fargetoner. I tillegg er kameraet utstyrt med PDAF (Phase Detection Auto-Focus), som gir utmerket motivsporing, og Active I.S., som i stor grad reduserer uskarphet fra kamerarystelser, selv ved håndholdt fotografering. Med LUMIX S9 kan du ta bilder med selvtillit i alle situasjoner. Forhåndsbestill i dag! Leveringsstart i juni.


Flere kreative muligheter på farten

LUMIX S9 gjør det mulig for kreative innholdsskapere å enkelt benytte seg av en rekke populære, klassiske eller tilpassede fargestiler direkte i kameraet med den populære REAL TIME LUT-funksjonen via en ny, dedikert "LUT"-knapp på kamerahuset. I tillegg gjør den nye LUMIX Lab-appen det mulig for filmskapere å utvikle sine egne unike LUT-fargeprofiler på smarttelefonen. Dette betyr at brukerne enkelt kan skape originale og delbare bilder og videoer uten behov for etterredigering på en datamaskin, noe som utvider de kreative mulighetene. Den nye appen gjør det også raskere å overføre data fra kameraet til smarttelefonen.

Lumix S9 er tilgjengelig i fargene Jet Black, Crimson Red, Dark Olive og Night Blue.

Nytt opptaksformat for sosiale medier

LUMIX S9 introduserer et nytt opptaksformat; MP4 Lite. Takket være dette kan filmskapere ta opp videoer av høy kvalitet i et optimalt format for smarttelefoner og enkelt endre størrelsesforholdet slik at det passer til sosiale medier ved hjelp av LUMIX Lab-appen. Med denne nye, strømlinjeformede redigeringsarbeidsflyten kan innholdsskapere enkelt filme og dele mens de er på farten.

Nytt pannekakeobjektiv for nye muligheter

Panasonic lanserer også det nye Lumix S 26mm f/8! Et utrolig kompakt og lett vidvinkelobjektiv. Den slanke designen forbedrer bærbarheten uten å gå på kompromiss med høy oppløsning og enestående bildekvalitet. Med fast brennvidde på 26 mm, f/8 blender og manuell fokus er dette nye pannekakeobjektivet designet for rask, uformell og kreativ fotografering. 26 mm er perfekt for å fange spontane, flyktige øyeblikk, og gir unike resultater sammenlignet med det eksisterende utvalget av vidvinkelobjektiver med fast brennvidde i LUMIX-serien.

Teksten oppdateres løpende.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen