23.05.2022

Nyhet! RØDECaster Pro II

Med den nye RØDECaster Pro II fortsetter Røde å videreutvikle sin populære podcastmikser for streaming, musikk og innholdsskaping. Mikseren har fire nyutviklede Revolution mikrofonforsterkere, fysiske sliders og åtte SMART Pads som du både kan programmere og justere etter dine egne behov. Den er også utstyrt med en kraftig Quad-Core DSP som driver de innebygde effektene som reverb, delay og Aural exciter. RØDECaster Pro II har leveringsstart 15. juni – forhåndsbestill den hos oss i dag!


rödecaster_news 4.jpg

Fordeler

  • Leveringsstart 15. juni
  • Komplett lydproduksjonsstudio med innebygde effekter
  • Fire mikrofonforsterkere, bluetooth og USB-tilkobling
  • Ni-kanals mikser med seks fysiske sliders
  • Åtte programmerbare SMART Pads for å kontrollere lyder og effekter
  • Avansert bluetooth-tilkobling for telefonsamtaler av høy kvalitet

rödecaster2_news_2.jpg

RØDECaster Pro II - mikser med mange muligheter

RØDECaster Pro II er en fleksibel mikser med totalt ni kanaler og med seks fysiske sliders for miksing. De analoge og digitale inngangene i tillegg til padene kan tildeles hvilken som helst slider, noe som gjør at du som bruker kan tilpasse mikseren til dine egne behov. Den har også en panoreringskontroll for hver kanal og de analoge inngangene kan kobles til for opptak av stereomikrofoner, synther og instrumenter.

rödecaster2_news5.jpg


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.