27.07.2021

Nytt vloggkamera fra Sony!

Sony presenterer et speilløst systemkamera med fokus på kreativitet – Sony ZV-E10. Dette er kameraet for deg som ønsker et fleksibelt kamera med utskiftbart optikk, som er designet for vlog, streaming og innholdsproduksjon. Du kan enkelt lage videoer i 4K-oppløsning, filme slow motion i Full HD og bruke smarte funksjoner som Tally Light, bokeh-modus og automatisk eksponering av ansiktet. Sony ZV-E10 har en vinklet berøringsskjerm og en innebygd mikrofon av høy kvalitet med inkludert vindbeskyttelse – for enkel innholdsproduksjon med profesjonelle resultater. Kjøp Sony ZV-E10 i dag, planlagt levering i midten av august.


Fordeler

 • 24,3MP APS-C-sensor
 • Film i 4K og slow motion i Full HD
 • Vinklingsbar berøringsskjerm med touch focus
 • Intelligent øye autofokus
 • Rask autofokus selv under dårlige lysforhold
 • Bokeh og produktutstillingsmodus
 • Live streaming av høy kvalitet via USB
 • Tally Light - indikerer at du er på sending
 • Brukes som et webkamera
 • Retningsstyrt mikrofon med vindbeskyttelse
 • Ergonomisk grep
 • Mulighet for å bytte objektiv

Flere smarte funksjoner

Sony ZV-E10 har mange nyttige funksjoner som gir mindre fokus på innstillinger og mer fokus på å skape. Kameraet bruker objektgjenkjenning for følgende øye-autofokus, noe som betyr at du aldri trenger å bekymre deg for at kameraet ikke finner fokus – uansett hvilken kvalitet du tar opp i. En annen nyttig funksjon er automatisk ansiktseksponering der kameraet setter eksponeringen, slik at du alltid får riktig eksponering på ansikt. Kameraet justerer og forbedrer også hudtoner i videoen for å få det til å se best mulig ut når materialet brukes til for eksempel Youtube og Instagram.

Tydelig stemme overalt

Uansett hvilket miljø du befinner deg i, får Sony ZV-E10 stemmen din til å høres. Med den retningsstyrte mikrofonen og den medfølgende vindbeskyttelsen får du klar lyd selv under vindfulte forhold. Du kan også koble til en ekstern lydenhet og ytterligere optimalisere lyden med det digitale lydgrensesnittet.

Tydeligere fokus

Gjennomgår du mange produkter? Eller kanskje du viser forskjellige objekter i videoen din? Med Product Showcase-modus kan du se motivet mens kameraet raskt skifter fokus mellom deg og motivet. Hvis du filmer noen som beveger seg, kan du velge hvilket objekt du vil at kameraet skal følge på berøringsskjermen og sette fokus med bare ett trykk. En annen populær effekt for video og fotografering er bokeh – uskarphet i bakgrunnen. Kameraets C1-knapp har en forhåndsprogrammert bokeh-modus som fremhever uskarpheten i bakgrunnen og setter deg i et enda tydeligere fokus.

Live streaming og webkamera

Ved å koble Sony ZV-E10 med en USB-kabel til datamaskinen din, har du også muligheten til å livestream i høy lyd- og videokvalitet og samtidig samhandle med dine følgere – uten et eksternt skjermkort. I tillegg kan du bruke kameraet som et webkamera og få mest mulig ut av dine online møter.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.