04.12.2019

Profoto slipper A1X til Fujifilm

I dag lanserer Profoto A1X til Fujifilm. Dette er en etterlengtet nyhet til alle fotografer med kompakte systemkameraer fra Fujifilm. Profoto A1X utmerker seg ved å passe like bra som kameramontert blits som en ekstremt kompakt studioblits. Profoto A1X setter håndteringen i fokus, et rundt blitshode gir A1X et karakteristisk lys og en høy prestasjon for at du ikke skal gå glipp av et eneste bilde. Dette er en blits for fotografer som vil skape et vakkert lys på en enkel måte, og samtidig få muligheten til å ta bedre bilder.


A1X-ProductPortrait-1200x628.jpgProfoto A1X til Fujifilm – liten kameramontert studioblits for alle tilfeller.

Takket være størrelsen får du plass til en eller flere blitser i vesken din ,noe som gjør at du kan ta med deg hele studioet i kun en ryggsekk. Det har aldri vært enklere å fotografere med blits, ettersom du kan la automatikken ta over og kun fokusere på fotograferingen din istedet for å måtte justere på innstilllinger.

Fokus på brukeren

Tanken bak Profoto A1X er enkelthet, akkurat som på kameraene fra Fujifilm, der de gjennomgående egenskapene er at de er lette å bære, og enkle å bruke. Du kan bruke den som en kamerablits, sender og også kombineree den sammen med Profotos andre blitser. Skap et komplett on-location studio med en eller flere A1X, eller kombiner med f.eks. Profoto B10 - mulighetene er uendelige. Dette er perfekt for f.eks. bryllups- og portrettfotografer, samt journalister, da blitsens hurtighet og prestasjon gjør at du aldri går glipp av et bilde.

Pass på! Akkurat nå er det kampanje på Profoto A1X med lysformer på kjøpet!

Skap litt stemningsfult lys med ulike gels!

I A1X-kampanjen får du med et fargefilterkit som gir deg mulighet til å skape både Blue- og Golden Hour, samt andre kreative lysinnstillinger. Se hvordan du brukere fargefiltere her for å skape stemning.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen