06.08.2020

Ett av verdens skarpeste objektiver - nå til speilløst!

Sigma fortsetter å fylle på sitt utvalg av objektiver tilpasset speilløse kameraer. Next up er et populært valg blant portrettfotografer, nemlig 85mm f/1.4 DG DN Art. Det er Sigmas første teleobjektiv med fast brennvidde som utelukkende er designet for speilløse fullformatsystemer.


kb_banner_news_sigma_85-14-dg-dn.jpg

Sigmas 85mm f/1.4 har lenge vært et veldig populært objektiv blant portrettfotografer, med sin store blenderåpning på 1,4 og de utrolig skarpe resultatene den gir. Det er foreløpig linsen som har fått den høyeste poengsummen på det franske testsiden DXOMARK. Den slår objektiver som Zeiss Otus, Sony G Master, samt profesjonell optikk fra Canon og Nikon, alle disse med prislapper høyt over Sigmas.

Nå som vi begynner å bevege oss mer mot de speilløse systemene, må objektivene også tilpasses de nye kameraene. De speilløse kameraene krever ikke lenger samme type design som speilreflekslinser (DSLR-linser) trenger. Siden mye av funksjonene i de speilløse systemene gjøres digitalt (som f.eks manuell fokus), kan optikken gjøres mindre, og det er det Sigma nå skal gjøre med sitt sortiment. Tidligere er 45mm f/2.8 DG DN, 24-70mm f/2.8 DG DN, 35mm f/1.2 DG DN og 14-24mm f/2.8 DG DN blant linsene som er tilpasset de speilfrie systemene. Nå slippes også det første faste teleobjektivet for disse systemene, og det er 85mm f/1,4 DG DN Art.

Nye funksjoner introdusert i 85mm f/1.4 DG DN er blant annet en funksjon for å kunne låse den dreibare blenderringen, en kontrollring som vi begynner å se mer og mer på noen av disse linsene. Muligheten å "de-klikke" denne ringen er også tilgjengelig for de som vil bruke linsen under videofilming, for å få myke justeringer av blenderåpningen og lysstyrken.

Alle Sigmas linser i Art Series er bygget for å levere meget høy optisk ytelse. I 85mm f/1.4 DG DN er det 15 glasselementer av høyeste kvalitet som fungerer sammen for å gi deg den ultimate bildekvaliteten, og er skånet fra optiske fenomener som flaring, coma og kromatisk abberasjon.

Forhåndsbestill din Sigma 85mm f/1.4 DG DN Art nå, for å være først i køen når det kommer på lager hos oss! Du bestiller det enkelt gjennom produktsiden nedenfor. Hvis du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på info@scandinavianphoto.no eller 21 65 98 40.

Forventet salgstart i slutten av sommeren.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.