28.07.2020

Sony lanserer sitt nye speilløse kamera A7S III

Så er den endelig her, den som vi har ventet på – Sonys nyeste versjon av deres populære hybridkamera A7S. Versjon III har fullformatssensor på 12 megapixel. Bakbelyst teknikk gjør denne sensoren mer lysfølsom enn forgjengere, og strekker seg helt til ISO 409600. Sensoren har 15 stegs dynamisk omfang og er dermed oppe på samme kvalitet som vi ser på profesjonelle cine-kamera. Med kameraet introduseres også ekstern RAW-innspilling i 16 biters 4K, samt intern 4K-innspilling i 10 biters 4:2:2-oppløsning i opp til 120 fps. Alt dette er pakket inn i et nydesignet kompakt kamerahus med en etterlengtet vridbar skjerm. Skjermen har fått touch-navigering og menysystemet er også nydesignet.


Super videokvalitet

A7S III introduserer to nye kodekser, XAVC-S-I (All-I) og XAVC-HS (H.265). XAVC-S-I gir deg en bitrate på opptil 500 Mbit/s i 4K, noe som gir deg veldig høy bildekvalitet, både i skarphet og fargerom. A7S III har fem ganger bitrate til forgjengeren og er for tiden hybridkameraet med den høyeste bitrate på markedet - Panasonic S1H og Fujifilm X-T4 leverer begge 400 Mbit/s i 4K. XAVC-HS er et mer komprimert og plasseffektivt format som utnytter H.265-kodeken. Denne kodeksen opprettholder kvalitet, men reduserer filstørrelsen. Disse 4K-filene lander på 200 Mbit/s og er snillere mot kameraets prosessor og passer godt når du vil levere ferdig film raskt.

A7S III har fått en fullstor HDMI-port – en oppdatering som blir satt pris på, da større kontakter innebærer mindre slitasje på kameraets porter. Via HDMI-porten kan du spille inn i 16-bit ProRes RWA i 4K i opp til 60fps for absolutt størst fleksibilitet og kvalitet i videoredigering. Kameraet støtter også høyhastighatsfilming i 240 fps full HD for øyeblikkene du vil senke farten på.

Ny fleksibel touchskjerm

Noe som tidligere manglet i A7S-serien er en skjerm som er helt vinkel og roterbar, men ikke nå lengre. A7S III har en fullt fleksibel skjerm som lar deg filme og fotografere deg selv, så vel som både ovenfra og nedenfra, mens du alltid ser skjermen. Du kan nå også lettere navigere i de redesignede menyene med en full funksjonell touch-skjerm. Den innebygde elektroniske OLED-søkeren har utrolig høy oppløsning - på hele 9,44 megapiksler, som vil gi deg et veldig skarpt bilde.

Autofokus

Videofilming er ofte avhengig av en rask og nøyaktig autofokus, og A7S III oppfyller akkurat disse kravene. Med en autofokus så raskt som 0,02 sekunder, kan du alltid føle deg trygg på at materialet ditt kommer skarpt ut og akkurat slik du vil ha det. Du får også en betydelig forbedret øye-autofokus som hjelper deg med å finne fokus under portrettfotografering eller videoopptak.

Ny, raskere korttype - CFexpress type A

A7S III får også doble kortspor, og for første gang i et speilfritt Sony-kamera er det plass til CFexpress type A, en ny størrelse innen CFexpress. Type A er litt mindre enn type B som vi har sett i Nikon-kameraer og Sony-videokameraer. Ettersom A7S III bruker type A, vil du kunne bruke både CFexpress-kort og SD-kort i det nye kameraet. For å støtte alle videomodusene i kameraet, må du bruke CFexpress-kortet. Type A er begrenset til 1000MB/s, mens Type B kan nå hastigheter på 2000MB/s. Disse hastighetene er imidlertid ikke aktuelle i dagens kameraer, så du kan føle deg trygg med type A i A7S III.

Mer kraft og lengre holdbarhet

Z-batteriet, som ble introdusert med A7R III og har blitt standard på Sonys nyeste systemkameraer, er nå også tilgjengelig for A7S-serien - en sårt tiltrengt oppdatering, ettersom batterikraft er noe som trengs for videoopptak. Her kan NPA-MQZ1K-tilbehøret komme til nytte, siden du kan bruke kraften fra fire batterier samtidig. Når du ikke bruker kameraet, kan det lade batteriene slik at de er klare neste gang du går ut og filmer eller tar bilder.
Kameraet har bedre støv- og fuktighetsbestandighet i de mest krevende situasjonene, slik at du kan ta det med deg overalt uten å være redd for at det blir skadet.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen