Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kikkert Prostaff 3 16-48x60

Nikon Kikkert Prostaff 3 16-48x60

1003573
3 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Nikon Prostaff 3 16-48x60
En høypresterende Prostaff 3-tubekikkert og et kompakt stativ som tilsammen får plass i en solid veske. Linser og prismer med fullstendig flersiktsbelegg gir knivskarpe bilder med enestående lyshet. Det perfekt tilpassede zoomokularet med høy pupillavstand gir fortreffelig komfort. Den vanntette og duggfrie Prostaff 3-tubekikkerten er kledd med beskyttende gummi, og tåler harde tak i alle typer terreng.

Leveres med:

  • Kompakt stativ
  • Veske
  • Objektivbeskyttelse
  • Okularbeskyttelse
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.