Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR

Nikon AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR

1034677
 • Allsidig vidvinkeloptikk, tilsvarer 15 - 30 mm
 • Bildestabilisering kompenserer for lange lukkertider
 • Rask og stille AF-P autofokus fungerer bra for videofilming
3 484 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
Pusseklut Photo Microklear Cloth
4 604,30 NOK4 802 NOK
AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4.5-5.6G VR
UV-filter L395 SMC 72 mm
Polarisationsfilter cirkulärt slim 72mm
4 632 NOK

Vidvinkelzoom med stille autofokus og bildestabilisering

Med sin stille autofokusmotor, kompakte størrelse og bildestabilisering passer AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4,5-5,6G VR utmerket til Nikons mindre kameraer med DX-sensor for både stillbilder og video. Perfekt som reiseobjektiv for storslåtte landskap eller bymiljøer, og fungerer utmerket som vlogg-optikk for video-bloggen. Den korte nærgrensen på kun 0,22m gir deg mulighet til et interessant nærbildeperspektiv med bred vinkel.

Fordeler:

 • Kompakt og lett
 • Veldig bred bildvinkel
 • 72mm filtergjenge
 • AF-P gir stille og rask autofokus
 • 0.22m nærgrense

AF-P DX NIKKOR 10-20mm f/4,5-5,6G VR er en rett-tegnende vidvinkelzoom for Nikons DX-kameraer og tilsvarer en bildevinkel på 15-30mm. Den brede bildevinkelen gjør at objektivet passer utmerket til landskap, arkitektur, interiør og andre situasjoner som krever en bred bildevinkel med rette kanter. Den stille og raske pulsmotoren (AF-P) sammen med bildestabiliseringen gjør at objektivet passer utmerket for videofilming. Naturligvis hjelper AF-C og VR til ved stillbildefotografering gjennom rask autofokus og muligheten til lengre lukkertider.

Leveres med:

 • Solblender HB-81
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Veske CL-1015
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.