Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR

Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR

1029713
 • Teleobjektiv med høy lysstyrke og veldig høy optisk kvalitet
 • Passer for portrett, sport, natur, reportasje og mye annet
 • Høy byggkvalitet med stativfot og værtetting, samt bildestabilisering
26 897 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 77 mm
27 775 NOK
AF-S Nikkor 70-200mm f/2,8E FL ED VR
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
Objektivdekselholder m/strikk
28 755 NOK

70-200 f/2,8 E FL ED VR

70-200/2,8E FL ED VR er et viktig verktøy for profesjonelle fotografer. Objektivet passer perfekt til portrett og journalistikk, men også til sport og landskapsfotografering. Zoomområdet sammen med den høye lysstyrken, bildekvaliteten og bildestabilisatoren gjør dette til et veldig allsidig objektiv.

Fordeler:

 • Høy lysstyrke på f/2,8
 • Høy skarphet og kontrast over hele bildet
 • Elektromagnetisk blender
 • Programmerbar knapp
 • Bildestabilisator

Ny optisk konstruksjon

Gjennom å forbedre den optiske konstruksjonen har skarpheten og kontrasten blitt forbedret sammenlignet med forgjengeren, spesielt ute i kantene. Det inneholder nå 6 ED-glass, et fluoridglass og et HRI-glass (høy brytningsindeks), som sammen med Nikon Nano Crystal Coat reduserer refleksjoner, ghosting og kromatisk abberasjon. Med fluoridglasset er objektivet ca 100g lettere enn forgjengeren samtidig som bildekvaliteten er forbedret. Selve vignetteringen er redusert for en jevnere eksponering over hele bildeflaten.

Elektromagnetisk blender og bedre AF-tracking

70-200/2,8E FL ED VR er utviklet for å takle høye hastigheter. Objektivet er kontruert for å fungere perfekt med Nikons raske DSLR-kamera med høy seriebilde takning. AF-sporingen er blitt videreutviklet og er nå enda raskere og mer pålitelig. Objektivet reagerer raskt selv om motivet beveger seg uforutsigbart eller i rask hastighet mot kamera. Ved rask seriebildeopptak synkroniserer den elektromagnetiske blenderen med lukkeren for å få maksimalt samsvar i eksponeringen.

Enklere håndtering

Nikon har gått over designen og justert for å forbedre balansen og håndteringen. Men en programmerbar knapp på objektivet kan spesielle funksjoner brukes samtidig som objektivet håndteres. SPORT VR gir et stødigere søkerbilde for å forenkle fotografering av motiv som beveger seg uforutsigbart. Objektivet merker automatisk om du bruker det på et stativ.

Lett og robust

Nikon 70-200/2,8E FL ED VR tåler den harde håndteringen som profesjonell bruk krever og utsetter det for. Objektivet er tettet mot støv og vanndråper og belagt med Nikon Fluorbelegg som aktivt støter bort vann, støv og smuss fra objektivets ytterste linseelement. Takket være en konskruksjon i magnesiumlegering med HRI og fluoridelement er objektivet lettere enn tidligere.

Leveres med:

 • Bakre objektivdeksel FL-4
 • Främre objektivdeksel LC-77
 • Myk objektivveske CL-M2

[TEXT1022418025]

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.