Kampanje
Cokin Gradert Gråfilter P-system G2-full

Cokin Gradert Gråfilter P-system G2-full

Gradert Gråfilter P-system G2-full

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Kjøp 3, betal for 2

det billigste produktet på kjøpet!

Plukk og miks tre produkter fra utvalgt tilbehør og få det billigste på kjøpet. Prisen justeres automatisk i kassen. Tilbudet gjelder frem til 17/12. Gjelder alle produkter merket med "3 for 2"-budskap.
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Gradert eller avtonet filter
Et gradert eller avtonet filter minsker effekten gradvis over filterets overflate. Dette gjør at du f.eks. kan skape en mørkere himmel, men fremdeles beholde lyset på fjell, landskap og sjøer.

ND-/ Gråfilter
ND-filter er nøytralt grå og minsker lysmengden som når filmen/sensoren, men uten at det påvirker fargebalansen. Brukes fremfor alt ved landskapsfotografering, for å kunne fotografere med lenger lukkertider for å f.eks. få med vannets bevegelser og gi en drømmeaktig følelse til bildene.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK