-25% med kode
Artikkelnummer: 1057988

NiSi Swift System VND / Black Mist Kit 82mm

Variabelt ND-filtersett (1–9 trinn) og Black Mist-filter, 82 mm

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Sett med tre filtre for maksimal fleksibilitet
 • True Color-resultater som unngår fargeforskyvning
 • Avansert nanocoating for å avvise vann, fett og smuss

Velg diameter

5 390 NOK

-25% med kode

Akkurat nå får du 25% filter fra NiSi. Oppgi kampanjekode: NISI25 i kassen for å benytte deg av rabatten. Kampanjen gjelder frem til 4. august og i et begrenset antall.
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

NiSi Swift System VND / Black Mist Kit kommer med tre filtre som kan brukes individuelt eller kombineres. Du får et variabelt ND-filter (1–5 trinn), en ND16 (4 trinn) og en Black Mist. Kombinerer du det variable og faste ND-filteret får du et variabelt ND-filter med 5-9 trinn og du kan raskt montere det medfølgende Black Mist-filteret for en filmatisk effekt.

Fordeler

 • Sett med tre filtre for maksimal fleksibilitet
 • True Color-resultater som unngår fargeskift
 • Genererer ikke en krysseffekt ("X"-effekt)
 • Avansert nanobelegg for å avvise vann, fett og smuss

NiSI Filter ND-Vario 1–5 Step True Color

Du får et justerbart filter med avansert nano-belegg for å avvise vann, fett og smuss samtidig som du får maksimal optisk ytelse. Det unike med True Color er at du ikke får noen fargeskift eller den beryktede "X-effekten". NiSi Variable ND-filter - når du trenger det beste! Kombineres dette med NiSi Filter Swift System ND16 (4 trinn), får du et variabelt filter mellom 5-9 trinn.

NiSi Filter Swift System ND16 (4 trinn)

Et 4-trinns ND-filter (nøytral densitetsfilter) med Nano-belegg som gir vanntette og antirefleksegenskaper. Filteret er motstandsdyktig mot riper og gir bedre beskyttelse mot blendende lyseffekter.

NiSi Filter Swift System Black Mist 1/4

Bruk Black Mist til å tone ned høydepunkter, og skape en myk følelse i bildene og videoene dine. NiSi Black Mist gir kun et lite detaljtap over hele bildet sammenlignet med tradisjonelle diffusjonsfiltre og filteret har en Nano-coating som gir vanntette og anti-reflekterende egenskaper

NiSi Filter Swift System Adapter Ring

Denne Swift-filteradapteren brukes med Swift Black Mist, Swift ND16, hvis du ikke bruker NiSi True Color VND 1-5 trinns filter.

Leveres med

 • NiSi Filter ND-Vario 1–5 Step True Color
 • NiSi Filter Swift System ND16 (4 trinn)
 • NiSi Filter Swift System Black Mist ¼
 • NiSi Filter Swift System Adapter Ring
 • Frontdeksele
 • Etui
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen