Kampanje

M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO

Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO

1036657
  • Høy lysstyrke og en brennvidde tilsvarende 34 mm
  • Rask autofokus med AF-/MF-omkoblere og avstandsskala
  • Værbestandig design
12 993 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Olympus E-M1 II KampanjeObjektiv på kjøpet

Registrer ditt kjøp hos Olympus for å ta del i kampanjen
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 62 mm
13 641 NOK
M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
UV-filter Pro Nano HUC 62 mm
13 961 NOK

Lyssterkt vidvinkelobjektiv for landskap og dokumentarfotografering

Objektivets store blender, kompakte design, lette vekt samt at det er støv-, smuss- og kuldesikkert gjør objektivet til en profesjonell følgesvenn, selv ved de mer krevende situasjonene.

Objektivets asfæriske linseelementer er av ED-DSA-type (Extra-low Dispersion Dual Super Aspherical), noe som gjør at man kan bruke færre linseelementer, og på den måten lage et mindre og lettere objektiv. Linseelementene kompenserer også for avvik som ellers er vanlige på vidvinkelobjektiver, som kromatisk aberrasjon, bildeforvrengning og fargeblødning, spesielt i ytterkanten på bildene.

  • Støv-, sprut- og kuldesikker (ned til -10°C)
  • Største blender f/1,2
  • Rask og nøyaktig autofokus

Z Coating Nano-teknologi

Nano-coatingen minimerer ghosting- og strølys som ellers kan forekomme ved fotografering i motlys.

Fokusering - Rask og nøyaktig, eller helt manuell

Objektivets autofokus er både stille og rask for at du ikke skal gå glipp av et eneste bilde, og i videomodus fokuserer objektivet jevnt og uten rykninger. Fokuseringsringen for manuell fokusering sitter foran på objektivet for at du som fotograf enkelt skal få tilgang til den selv om du bruker batterigrep på ditt kamera. For å veksle mellom manuell- og autofokusering drar du bare fokusringen mot eller fra deg, på samme måte som på tidligere objektiver fra Olympus.

Blender f/1,2

Den store blenderåpningen lar deg fotografere i miljøer med svært dårlig belysning, og den hjelper deg med å skape en myk og behagelig bokeh. Bokehn går fra mykt fokuser til uskarpt, noe som gir deg som fotograf et jevnere og mykere resultat, og den korte dybdeskarpheten fremhever motivet ditt til å på en vakker måte.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.