M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/4.0 IS PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/4.0 IS PRO

1024733
  • Fast teleobjektiv tilsvarende 600 mm
  • Høy lysstyrke og kompatibel med telekonverter for ekstra rekkevidde
  • Innebygd bildestabilisering som samarbeider med kameraet
25 387 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/4.0 IS PRO
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 77 mm
26 235 NOK
M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm f/4.0 IS PRO
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
Fremre objektivdeksel Snap-On 77 mm
27 045 NOK

Kompakt teleobjektiv som tilsvarer 600 mm i fullformat og har innebygget bildestabilisering. Det her objektivet er for deg som vil ha maksimal bevegelighet og fleksibilitet; det veier kun 1270 gram og måler 227 mm. Utnytt ditt Olympus-kameras fulle potential og få meget rask autofokus (mindre enn 300 millisekunder).

Fordeler:

  • Kompakt, lett og stabil
  • Fokuskobling (Focus Clutch): skift mellom forhåndsinnstilte fokuspunkter og objektivet raske autofokus.
  • Tre lett tilgjengelige knapper
  • Fn-knappen skreddersyr du med en av 27 muliget funksjoner
  • Nærgrense på 1,4 meter

Objektivets bildestabilisering synkes med det 5-akses systemets som finnes i OM-D E-M1 og E-M5 Mark II. Du får da et resultat som tilsvarer seks trinn og sørger for en stabil og rystelsesfri gjengivelse av motivet i søkeren, skarpe bilder og mye mindre ristning ved filming med håndholdt kamera. Objektivet takler kraftige regnbyger, fuktige miljøer, sandstormer og mye mer siden det er støv-, fukt- og frysebeskyttet. et objektiv som passer perfekt for naturbilder og utendørssporter i tøffe miljøer. Dessuten har objektivet en nærgrense på kun 1,4 meter.

Les vår produkttest av Olympus M.Zuiko Digital ED 300mm f/4,0 IS PRO på nyhetsbloggen.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.