OM SYSTEM M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
OM SYSTEM M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
Artikkelnummer: 1054668

OM SYSTEM M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II

Normalzoom med høy ytelse og kompakt og lett design

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Høy ytelse for nærbildefotografering med en maksimal bildeforstørrelse på 0,6x
  • MSC-mekanisme muliggjør høy hastighet og stillegående AF
  • 14 linseelementer i 9 grupper for utmerket oppløsning i hele zoomområdet
11 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Det robuste M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2,8 PRO II-objektivet er designet for å møte behovene til profesjonelle fotografer, spesielt med dets kompakte og lette design. En konstant blenderåpning på f/2,8 ved alle brennvidder sammen med avansert teknologi bidrar til å levere høy kvalitet for et bredt spekter av fotograferingsstiler, uavhengig av lysforhold og avstand.

Fordeler

  • Høy ytelse for nærbilder med en maksimal bildeforstørrelse på 0,6x
  • En MSC-mekanisme muliggjør høy hastighet og stillegående AF
  • 14 linseelementer i 9 grupper for utmerket oppløsning i hele zoomområdet
  • Værbestandig med IP53-klassifisering - For å tåle de tøffeste værforholdene
  • Kompakt og lett konstruksjon

Høy optisk ytelse

Med 14 linseelementer i ni grupper, 2 ED-linseelementer, 1 EDA-linseelement, 2 HR-objektiver, 1 HD-objektiv, 1 DSA-objektiv og 2 asfæriske linser, oppnås en jevn bildegjengivelse fra sentrum til hjørnene og gir en høy optisk ytelse og motvirker kromatisk aberrasjon samtidig som den beholder sin kompakte størrelse. De nyeste produksjonsteknikkene reduserer overflatespredning på sfæriske linser, noe som reduserer refleksjoner betydelig sammenlignet med konvensjonelle produkter og resulterer i klarere bildegjengivelse.

Rask og nøyaktig autofokus

Objektivet har også MSC (Movie & Still Compatible) AF-motor for svært presis, nesten lydløs og ekstremt rask. Den stille autofokusen eliminerer irriterende fokusstøy under opptak. Optikken sørger for at du alltid er klar for ditt neste motiv, enten det er i bevegelse eller ikke. Objektivet kan ta rundt 50 fps (AF / AE-sporing) sekvensiell opptak med OM SYSTEM OM-1 takket være avansert kamerakontrollteknologi.

Værbestandig konstruksjon

M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2,8 PRO II er IP53-klassifisert som betyr at du kan fotografere i det mest ekstreme regnværet. Det betyr også at kameraet er motstandsdyktig mot støvpartikler som lar deg fokusere på å ta virkelig flotte bilder selv i de mest krevende miljøer. Den kan også brukes i miljøer med lave temperaturer ned til -10 °C. Kombinasjonen av disse objektivene med et støv-, sprutsikkert og frysesikkert kamerahus gir deg optimale forhold for å kunne fortsette å fotografere uten bekymringer i tøffe omgivelser som har regn, snø og støv.

Høy ytelse for nærbilder

Den nærmeste fokusavstanden for dette objektivet er 20 cm i hele zoomområdet. I vidvinkelmodus kan du nyte makrofotografering med en forbedret følelse av perspektiv og i telemodus, en maksimal bildeforstørrelse på 0,6 ganger som kan sammenlignes med semi-makroobjektiver, for naturtro nærbilder. Objektivet har kapasitet for ulike stiler av makrofotografering og støtter fokusstabling som er nyttig for nærbilder.

Leveres med

  • Solblender LH-66D
  • Linsedeksel foran og bak
  • M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2,8 PRO II
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen