OM SYSTEM M.Zuiko 40-150mm f/4 PRO
OM SYSTEM M.Zuiko 40-150mm f/4 PRO
OM SYSTEM M.Zuiko 40-150mm f/4 PRO
Artikkelnummer: 1054670

OM SYSTEM M.Zuiko 40-150mm f/4 PRO

Praktisk og lett teleobjektiv med høy optisk ytelse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Utmerket oppløsning i hele zoomområdet fra 40 mm til 150 mm
 • Makromuligheter med en maksimal bildeforstørrelse på 0,41x
 • Kompakt og lett konstruksjon
10 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

OM-System M.Zuiko 40-150mm f/4 PRO er perfekt for deg som profesjonell fotograf som trenger en rask telezoom som er mer bærbar enn noen gang. Objektivet er tilpasset kameraer med micro 4/3-sensorer og har høy optisk kvalitet kombinert med en smidig og lett konstruksjon. Takket være den IP53-klassifiserte værforseglingen kan du ta med deg objektivet uansett vær.

Fordeler

 • Utmerket oppløsning i hele zoomområdet fra 80 mm til 300 mm
 • Makromuligheter med en maksimal bildeforstørrelse på 0,41x
 • Kompakt og lett konstruksjon
 • MSC AF-motor for svært presis, nesten lydløs og ekstremt rask autofokus
 • Værbestandig med IP53-klassifisering - For å tåle de tøffeste værforholdene

Høy optisk ytelse

Med 15 linseelementer i ni grupper (2 ED-objektiver, 1 Super ED-objektiv, 1 HR-objektiv og 2 asfæriske linser) oppnås en jevn bildegjengivelse fra senter til hjørnene og gir høy optisk ytelse og motvirker kromatisk aberrasjon samtidig som den opprettholdes den kompakte størrelsen. Effektivt utformede spesiallinser bidrar til å undertrykke kromatisk aberrasjon som kan oppstå på teleobjektiver. Høyoppløste bilder leveres fra den største blenderåpningen over hele zoom- og bildeområdet samtidig som det opprettholdes et kompakt og lett format. Objektivet har også ZERO-belegget (Zuiko Extra-low Reflection Optical) som reduserer ghosting og lysrefleksjoner for en klar bildegjengivelse selv under dårlige lysforhold og motlys.

Den perfekte partneren for turen

Med en lengde på ca. 99,4 mm (124 mm lang i bruk) og en vekt på ca. 382 g, er den utrolig kompakt og lett. Objektivet er designet med fokus på brukervennlighet ved fotografering og er utstyrt med en mekanisme som gjør det mulig å trekke inn og oppbevare objektivet i en mindre størrelse ved å vri på zoomringen. Den bruker også et internt zoomsystem som holder linselengden konstant over hele brennvidden. Dermed endres tyngdepunktet minimalt under zooming, noe som ellers er vanlig med teleobjektiver. Ved å bruke kompakte, lette linser foran reduseres vektfølelsen drastisk, resultatet gjør fotograferingen både enklere og mer velbalansert.

Værbestandig konstruksjon

M.Zuiko 40-150mm f/4 PRO er IP53-klassifisert, noe som betyr at du kan ta bilder i det mest ekstreme regnvær.Dette betyr også at kameraet er motstandsdyktig mot støvpartikler, noe som gjør at du kan fokusere på tar virkelig fine bilder selv i de mest krevende miljøer. Den kan også brukes i miljøer med lave temperaturer ned til -10 °C. Kombinasjonen av disse objektivene med et støv-, sprutsikkert og frysesikkert kamerahus gir deg optimale forhold for å kunne fortsette å fotografere uten bekymringer i tøffe omgivelser som har regn, snø og støv.

Rask og nøyaktig autofokus

Objektivet har også MSC (Movie & Still Compatible) AF-motor for svært presis, nesten lydløs og ekstremt rask autofokus. Den stille autofokusen eliminerer irriterende fokusstøy under opptak. Optikken sørger for at du alltid er klar for ditt neste motiv, enten det er i bevegelse eller ikke. Objektivet kan ta rundt 50 fps (AF / AE-sporing) sekvensiell opptak med OM SYSTEM OM-1 takket være avansert kamerakontrollteknologi.

Høy ytelse for nærbilder

Den nærmeste fokusavstanden for dette objektivet er 70 cm i hele zoomområdet, akkurat som for M.Zuiko Digital ED 40-150 mm f/2,8 PRO. Når du fotograferer med størst zoom, er nærbilder mulig med en maksimal forstørrelse på 0,41 ganger. Selv om det er en telezoom, har dette objektivet også overlegen ytelse i nærfotografering. Fokusstabling støttes også, noe som betyr at flere bilder tas med forskjellige fokusposisjoner og deretter automatisk slås sammen til ett bilde. Når den er sammenkoblet med et passende kamera, lar denne modusen deg ta makrobilder som er helt i fokus fra forgrunn til bakgrunn.

Leveres med

 • Solblender LH-66E
 • Linsedeksel LC-62G
 • M.Zuiko 40-150mm f/4 PRO
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen