Cashback 2 000 kr
Artikkelnummer: 1058883

OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 90mm f/3,5 Macro IS PRO

Makroobjektiv med innebygd bildestabilisering og klasseledende autofokus

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Støv-, sprut- og frysebestandig (ned til -10°C)
 • Høyhastighets- og høypresisjons-AF
 • Integrert 2x forstørrelse
15 989 NOK

OM System Summer Cashback

Akkurat nå kan du få 2 000 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra OM System. For å benytte deg av tilbudet må du registrere kjøpet ditt på OM Systems nettside. For å se alle produktene som er inkludert i cashbacken og fullstendige vilkår og betingelser, klikk på «les mer». Kampanjen varer frem til 28/7 - 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ingen objektiver kan forandre måten du ser verden på så mye som et makroobjektiv kan, og det er ikke noe makroobjektiv som er som M.Zuiko Digital ED 90mm f/3,5 Macro IS PRO. M.Zuiko Digital ED 90mm f/3,5 Macro IS PRO har klasseledende høyhastighets- og høypresisjons-AF i hele fokusområdet. Du kan fange hvert eneste enestående øyeblikk i øyeblikket og samtidig ha full kontroll ved hjelp av det intuitive funksjonsoppsettet og kameraintegrasjonen.

Fordeler

 • Støv-, sprut- og frysebestandig (ned til -10°C)
 • Største blenderåpning f/3,5
 • Høyhastighets- og høypresisjons-AF
 • Integrert 2x forstørrelse
 • 5-akset synkroniserings-IS har en sju-trinns vibrasjonskompensasjon

Nærkontakt på sitt beste

En integrert 2x forstørrelse sammen med OM SYSTEMs Micro 4/3-standard gir en forstørrelse på 4x (tilsvarer 35 mm). Legg til en av OM SYSTEMs telekonvertere for å forvandle til et 4x makroobjektiv (8x 35 mm tilsvarende) som er i stand til å oppfatte en verden som er usynlig for det blotte øye.

Værbestandig konstruksjon

Har du noen gang sett øyenstikkere danse på påskeliljer i regnet? Det har vi heller ikke, men vi håper at OM SYSTEMs IP53 værbeskyttelse vil være inspirasjonen for en helt ny type vanninspirert utendørs makrofotografering.

Mindre vibrasjoner = bedre naturobservasjoner

Rist av den ekstra vekten til stativet og bekymre deg for bevegelsesuskarphet. M.Zuiko Digital ED 90 mm f/3,5 Macro IS PRO makrooptimalisert 5-akset sync IS har en syv-trinns vibrasjonskompensasjon som bidrar til bekymringsfri håndholdt makrofotografering utendørs selv ved fotografering med full 4x forstørrelse.

Klasseledende AF med høy hastighet og høy presisjon

M.Zuiko Digital ED 90mm f/3,5 Macro IS PRO har klasseledende høyhastighets- og høypresisjons-AF i hele fokusområdet. Du kan fange hvert eneste enestående øyeblikk i øyeblikket og samtidig ha full kontroll ved hjelp av det intuitive funksjonsoppsettet og kameraintegrasjonen.

Leveres med

 • OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 90mm f/3,5 Macro IS PRO
 • Fremre og bakre linsedeksel
 • LH-66E Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen