OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II
Artikkelnummer: 1054669

OM SYSTEM OM-1 + M.Zuiko 12-40mm f/2,8 PRO II

Pakke med OM-1 og lyssterk normalzoom

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • AF med AI-deteksjon for motorsport, fly, fugler, dyr og tog
 • Stacked 20 mp Micro 4/3 BSI Live MOS-sensor
 • TruePicX-prosessor – 3 ganger raskere enn forgjengeren
25 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

OM SYSTEM OM-1 - Et flaggskipkamera som når helt nye nivåer sammenlignet med forgjengerne. Med sin nye prosessor, TruePicX, er den 3x raskere sammenlignet med Olympus OM-D E-M1X og med 60x kraftigere datakraft. Men det slutter ikke der. OM SYSTEM OM-1 er spekket med forbedringer i forhold til forgjengeren som en ny BSI Live MOS-sensor, forbedret bildestabilisering og Cross Quad Pixel AF for 3x raskere autofokusberegning. OM SYSTEM OM-1 kan tas med hvor som helst, når som helst, slik at alle kan dra nytte av dens høye ytelse for å fange allsidige bildeuttrykk av høy kvalitet. Dette er neste generasjons Micro Four Thirds-kamera fra OM SYSTEM.

Fordeler

 • Stablet 20mp Micro 4/3 BSI Live MOS-sensor
 • TruePicX-prosessor - 3 ganger raskere enn forgjengeren
 • Høyoppløst bilde med bare et knappetrykk – opptil 80 megapiksler
 • Innebygde live ND-filtre som går opp til ND64
 • 1053 fasedetekterende Cross Quad Pixel AF - for 100 % sensordekning
 • Opptil 120 bilder per sekund i RAW / 50 bilder per sekund med motivfølgende autofokus
 • Værbestandig med IP53-klassifisering - For å tåle de tøffeste værforholdene
 • Nytt horisontalt menysystem
 • OI-Share – slik at du kan koble smartenheten til kameraet via en app
 • AF med AI-deteksjon for motorsport, fly, fugler, dyr og tog
 • Forbedrede videofunksjoner for økt kreativitet (4K 60p, Full HD 240p)

Nyhet! OM SYSTEM OM-1

En rask og pålitelig sensor med sylskarpe resultater

Den stablede Micro 4/3 BSI Live MOS-sensoren er på 20 megapiksler og leverer lynrask ytelse. Med elektronisk lukker kan du ta RAW-bilde i opptil 50 bilder per sekund med full AE og AF-sporing. TruePicX-prosessoren er også tre ganger raskere enn forgjengeren, Olympus OM-D E-M1X , som bidrar til å redusere støy ved høyere ISO-hastigheter, justere bildeforvrengninger og optimere autofokus.

En autofokus å stole på

Med Cross Quad Pixel AF og en sofistikert AF-algoritme får du rask og nøyaktig autofokus, med AF/AE-sporing for kontinuerlig fotografering med opptil 50 bilder per sekund. Denne avanserte teknologien muliggjør fasedeteksjon for AF i fire retninger. De 1053 fokuspunktene som er krysset over hele sensorplaten gir dermed 100 % sensordekning, noe som hjelper deg med å fokusere på ulike motivmønstre over alle piksler og hele opptaksområdet. Ansiktsgjenkjenningen er også raffinert sammenlignet med tidligere modeller, og kan enkelt slås av eller på med et enkelt trykk på en knapp. OM-1 har også utviklet funksjonen som Olympus kaller Tracking Motivs, hvor du kan velge mellom tre ulike typer motivtyper som sportsbiler, tog, fly, fugler og andre typer dyr. Det har også vært eksponentielle forbedringer i sekvensfotograferingsytelse, og nå kan du få opptil 50 fps blackout-fri med AF / AE-sporing på omtrent 20,37 megapiksler i RAW og opptil 120 fps med AF / AE-lås for seriefotografering med ultrahøy hastighet.

OM-system OM-1

Værbestandig konstruksjon

OM SYSTEM OM-1 er det første systemkameraet i verden som er IP53-klassifisert, noe som betyr at du kan ta bilder i det mest ekstreme regnværet. Det betyr også at kameraet er motstandsdyktig mot støvpartikler og det har også en innebygd antistøvmekanisme på sensoren som rister av seg støvet når kameraet slås på. Det er med andre ord et utrolig tøft kamera som er laget for å takle de tøffeste miljøene, noe som gjør at du kan fokusere på å ta skikkelig fine bilder i stedet for å måtte tenke på utstyret.

Ekstraordinær innebygd bildestabilisering

Kameraets integrerte 5-aksers bildestabilisering via sensorskift er nå 10 % mindre enn forgjengeren, men samtidig mer effektiv. Den kompenserer for lengre lukkertider sammen med OM SYSTEM-objektiver med innebygd stabilisering. Det er den desidert beste bildestabiliseringen på markedet i skrivende stund, og du kan enkelt ta bilder uten noe uskarphet og uten hjelp av ekstra støtte eller stativ. Dette gir deg dermed muligheten til å fotografere eller filme den håndholdte med lengre lukkertider og likevel oppnå skarpe og fine resultater. Den nye håndholdte assistentfunksjonen gjør det også enkelt å fange effekter med langsomme lukkerhastigheter som tidligere krevde stativ.

Forbedret video for den kreative (10bit 4K 60p, Full HD 240p)

Stabil håndholdt videoopptak er mulig takket være det kompakte, lette kamerahuset og bransjeledende bildestabilisering. Kreative videofunksjoner inkluderer 4K 60p for jevne, høyoppløselige videoer og høyhastighetsfilmer med Full HD-videoer på opptil 240p. Kameraet støtter også H.264 (8 bit), H.265 (10 bit) og Multi Frame Rate for opptak av videoer som er lengre enn 30 minutter. I tillegg til RAW-datakraft opptil 12 bit 4:4:4 for eksterne enheter for avansert etterproduksjon, støtter OM SYSTEM OM-1 OM-Log for mer frihet takket være fargegradering, slik at brukere kan fange høylys og skygger uten over - eller undereksponere bilder. Den nye HLG (Hybrid Log Gamma) 8 videobildemodusen er lagt til for enklere opptak av HDR-video, som gir rikere farger direkte i kameraet slik at du slipper å jobbe med det filmede materialet i etterproduksjon.

Endring av menysystem

Konfigurasjonen av menyskjermen er fullstendig omgjort på OM SYSTEM OM-1. Overskrifter og funksjoner har blitt delt, slått sammen og omklassifisert. Beskrivelsene er forenklet for å gjøre det lettere å finne ønskede funksjoner og for å gjøre det enklere for førstegangsbrukere å endre innstillinger.

Objektiv - OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2,8 PRO II

Det robuste OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2,8 PRO II-objektivet er designet for å møte behovene til profesjonelle fotografer, spesielt med sin kompakte og lette design. En konstant blenderåpning på f/2,8 ved alle brennvidder, sammen med avansert teknologi, bidrar til å levere høy kvalitet for et bredt spekter av fotograferingsstiler, uavhengig av lysforhold og avstand.

Leveres med

 • Kamerahusdeksel
 • Kamerabatteri BLX-1 Li-ion
 • F-7 AC AC-adapter
 • USB-kabel
 • Skulderstropp

Godt å vite! Batterilader følger ikke med, men selges separat.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen