Panasonic AJ-HPX3100G

Panasonic AJ-HPX3100G

AJ-HPX3100G

317346
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
209 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Panasonic AJ-HPX3100G

Leveres uten optikk, søker og mikrofon

Registrer ditt produkt for økt garanti
Panasonic Professional tilbyr en kostnadsfri serviceavtale som forlenger garanti, teknisk support, låneprodukt mm. For at dette skal gjelde må serviceavtalen aktiveres.
Her kan du lese mer om avtalen og hvilket utstyr som omfattes.


Trenger utstyret ditt å repareres hentes det hos deg, og fikses normalt innen 5 arbeidsdager for og så sendes tilbake til deg. Om reparasjonen skulle dra ut i tid tilbys du et låneprodukt. Panasonic gjør at for å minimere forstyrrelser i din produksjon.
Registrer ditt produkt her.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.