AJ-HPX3100G

Panasonic AJ-HPX3100G

317346
209 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Panasonic AJ-HPX3100G

Leveres uten optikk, søker og mikrofon

Registrer ditt produkt for økt garanti
Panasonic Professional tilbyr en kostnadsfri serviceavtale som forlenger garanti, teknisk support, låneprodukt mm. For at dette skal gjelde må serviceavtalen aktiveres.
Her kan du lese mer om avtalen og hvilket utstyr som omfattes.


Trenger utstyret ditt å repareres hentes det hos deg, og fikses normalt innen 5 arbeidsdager for og så sendes tilbake til deg. Om reparasjonen skulle dra ut i tid tilbys du et låneprodukt. Panasonic gjør at for å minimere forstyrrelser i din produksjon.
Registrer ditt produkt her.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.