Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH Power

Panasonic Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH Power

318465
  • Motordrevet normalzoom tilsvarende 28-84 mm
  • Zoommotoren lar deg gjøre pene zoominger mens du filmer
  • Får et kompakt, flatt pannekakedesign når kamera og objektiv er avstengt
4 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH Power
UV-Filter 37mm PD WMC
Pusseklut Photo Microklear Cloth
5 138 NOK
Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH Power
Pusseklut for optikk
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
4 928 NOK

Panasonic AF 14-42/3,5-5,6 ASPH Power O.I.S Lumix G X Micro 4/3
Meget kompakt objektiv med digitale brytere for zoom og fokus Et pannekakeobjektiv med optisk stabilisator som gir fleksibilitet og god bildekvalitet, med en tykkelse på under 3cm og en vekt på kun 95g


En utrolig kompakt objektivdesign med høy bildekvalitet Teknologien nano-overflatebelegg gir en dramatisk reduksjon av ekkobilder og gjenskinn Lynrask sutofokus med variabel hastighet under filming POWER O.I.S. for optimal stabilisering til bilder og video Filterstørrelse: 37mm
Det er et nytt, banebrytende, utbyttbart objektiv: LUMIX G X VARIO PZ 14-42 mm/F3.5-5.6 ASPH./POWER O.I.S. med elektrisk zoom fra det nye, førsteklasses objektivmerket “X" for LUMIX G Micro System som samsvarer med Micro Four Thirds System-standarden. Det nye, førsteklasses objektivmerket "X" realiserer Panasonics optiske teknologier og har en fantastisk bildegjengivelse med livaktige strukturer, skarpe kontraster fra kant til kant, en unik nano-overflatebehandling for å få minimalt med ekkobilder og gjenskinn og naturlige omgivelser med en utrolig gjennomsiktighet.

Objektivsystemet har 9 objektiver i 8 grupper og har en utmerket kontrast i hele zoomrekkevidden. Med 4 toriske objektiver som hjelper til med å gjøre objektivet mindre, bedres også den optiske ytelsen ved å minimere vrengebilder selv i den 28 mm brede enden. 2 ED-objektivene kompenserer effektivt for den kromatiske abberasjonen. Og zoomobjektivet som kan trekkes inn er utrolig kompakt med en lengde på omtrent 26,8 mm** og en vekt på omtrent 95 g for å få en ekstra høy mobilitet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.