Panasonic Lumix G X Vario PZ 45-175mm f/4.0-5.6 ASPH Power
Panasonic Lumix G X Vario PZ 45-175mm f/4.0-5.6 ASPH Power
Artikkelnummer: 318467

Panasonic Lumix G X Vario PZ 45-175mm f/4.0-5.6 ASPH Power

Lumix G X Vario PZ 45-175mm f/4.0-5.6 ASPH Power

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Motordrevet normalzoom tilsvarende 28-84 mm
  • Zoommotoren lar deg gjøre pene zoominger mens du filmer
  • Innebygd bildestabilisering
5 180 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Et kompakt objektiv med høy ytelse og praktiske funksjoner Panasonics 45-175mm har intern fokusering og zoom i tillegg til metallfatning. Den eksklusive utførelsen komplementeres av gode optiske prestasjoner.


En utrolig kompakt objektivdesign med høy bildekvalitet 2 elementer ED-glass og 2 asfæriske linseelementer for minimalt med optiske feil Lynrask autofokus med variabel hastighet under filming Nano-overflatebelegg som gir en dramatisk reduksjon av ekkobilder og gjenskinn POWER O.I.S som gir optimal stabilisering til bilder og video Filterstørrelse: 46mm


Et nytt, banebrytende, utbyttbart objektiv: LUMIX G X VARIO PZ 45-175 mm/F4.0-5.6 ASPH./POWER O.I.S. (H-PS45175) med elektrisk zoom fra det nye, førsteklasses objektivmerket "X" for LUMIX G Micro System som samsvarer med Micro Four Thirds System-standarden. Det nye, førsteklasses objektivmerket "X" realiserer Panasonics optiske teknologier og har en fantastisk bildegjengivelse med livaktige strukturer, skarpe kontraster fra kant til kant, en unik nano-overflatebehandling for å få minimalt med ekkobilder og gjenskinn og naturlige omgivelser med en utrolig gjennomsiktighet. Dette er første gang man bruker et flytende indre fokussystem med multiutløser* som kontrollerer 3 objektivgrupper separat med hver utløser, hvilket gir en redusert størrelse og vekt. Det oppnår også en høy ytelse for oppløsning og kontrast i hele zoomskalaen på 45-175 mm (35 mm kamera tilsvarer 90-350 mm) uten å endre den helhetlige lengden. I tillegg har objektivsystemet 2 ED-objektiver som fjerner kromatisk abberasjon og bidrar til en høy beskrivende ytelse i hele zoomskalaen. Panasonics nano-overflate-teknologi brukes for å minimere gjenspeilingen på hele den visuelle lysskalaen (380 nm-780 nm) ved å bruke den ekstra lave, brytende indeksoverflaten med en struktur på nanostørrelse på objektivet. Resultatet er et superklart bilde med en dramatisk reduksjon av ekkobilder og gjenskinn. Ved bruk av et indre fokussystem som er drevet av en trinnmotor, gir den førsteklasses optiske designen en utrolig jevnhet som støtter høyhastighets AF-systemet på omtrent 0,15 sekunder**. Ved at kontrollen på blenderåpningen er raskere, så blir også lukkertiden forkortet med omtrent 20 %, sammenlignet med LUMIX G VARIO 45-200 mm /F4.0-5.6/MEGA O.I.S..***

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen