Panasonic HC-X1500E
Artikkelnummer: 1047221

Panasonic HC-X1500E

Film som en proff med et av de minste 4K-kameraene på markedet

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Innspilling med 4K 10-bit 60p og ny codec HEVC 200Mbps
 • 25 mm vidvinkel og optisk zoom opp til 24x
 • Autofokus med ansiktsgjenkjenning AF/AE
18 951 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Film som en proff med et av de minste kameraene på markedet

Panasonic HC-X1500 er et 4K 60p-videokamera i et kompakt og bærbart format med svært høy optisk ytelse og profesjonelle funksjoner i et håndholdt videokamera uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Film uansett hvor du er: HC-X1500 er utstyrt med avanserte funksjoner i et balansert kamerahus som imponerer med både funksjonalitet og mobilitet.

Fordeler

 • Opptak med 4K 10-bit 60p og ny kodek HEVC 200 Mbps
 • 25 mm vidvinkel og optisk zoom opptil 24x
 • Autofokus med ansiktsgjenkjenning AF/AE
 • To manuelle kontrollringer, batteri med lang levetid
 • Leica Dicomar objektiv
 • 4K AF med høy presisjon
 • HYBRID O.I.S for stabile filmer
 • SDXC minnekort og Wi-Fi
 • En ny ultratynn vifte fordeler varmen for optimal ytelse

Fleksibel vidvinkelfilming og opptil 24x optisk zoom

Objektivet dekker et område fra 25 mm vidvinkel til 600 mm telefoto med en 24x optisk zoom. i.ZOOM gir 32x zoom med 4K-oppløsning og 48x zoom ved Full HD. tilsv. 35 mm kamera.

Autofokus med høy presisjon

Ansiktsgjenkjenning hjelper deg med å fokusere på motivet ditt selv når du vender mot kameraet. Avstand og eksponering følges nøyaktig og tar hensyn til lesing av levende data fra sensoren og sofistikert fargegjenkjenning.

5-akse hybrid bildestabilisering

Objektivets optiske bildestabilisering bidrar kameraets elektroniske bildestabilisering til å føle og kompensere for skjelvinger. Linsens O.I.S.-system inkluderer motordrift ved hjelp av kuler, noe som reduserer friksjon og forbedrer korreksjonen av bevegelsesuskarphet fra for eksempel mindre håndrystelser.

Integrert 4:2:2 10-bit opptak

Få all fargeinformasjon med en 4:2:2 10-bit fargeprofil. HC-X1500 støtter 10-bit Full HD med 59.97p/50p (100 Mbps) og 4K-opptak med 29.98p/25p (200Mbps) til et SD-kort. Via HDMI-utgangen kan du ta opp 4K / 10-bit selv på 59.97p / 50p.< / p>

Full-HD livestreaming

Støtte for RTSP / RTP / RTMP / RTMPS HD-streaming lar deg koble til og dele direkte fra konserter, sportsbegivenheter og andre arrangementer til Facebook, YouTube, etc.< / p>

Trådløs kontroll fra et nettbrett eller en smarttelefon

En innebygd WiFi-modul lar deg koble kamerahuset trådløst. Innstillinger for trådløst kamera og objektivkontroller er tilgjengelige ved hjelp av et nettbrett eller en smarttelefon ved hjelp av HC ROPapp.


*Håndtaket og mikrofonen er ikke inkludert.

Leveres med

HC-X1500E
Batteri (AG-VBR59)
Nettadapter
Solblender
Øyemusling

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.